Sakabéh Kolotna Urang Dipénta Pikeun Barudak urang:

-> ideta ideologi Génder dikaluarkeun tina program di sakola.
-> programsta program bullying anu nyakélakeun sagala rupa pariosan anu dilaksanakeun di sakola.
-> teachersta guru gaduh tungtunan ketat ngeunaan naon anu diajarkeun di wewengkon seksualitas.
-> Yén program ed séks bakal balik deui ka palajaran biologi seksual.
-> Nu gambar seksual overt anu dikaluarkeun tina sagala program kelamin-ed.
-> Yén program ed kelamin téh umur luyu.
-> Yén barudak henteu dikelompokeun ku paréntah pikeun ngajaga rusiah kelas.
-> Yén kolotna gaduh aksés langgeng kana kandungan bahan-program program anu berdasarkeun kelamin na.
-> Yén barudak henteu dibéré aksés kana situs wéb anu tiasa patali sareng séks sareng seksualitas.
-> Yén kolotna tetep hak nangtukeun akhlaq anak maranéhanana.
-> Eta teens, pangrojong kulawarga, diidinan ngabéréskeun sagala masalah sanésina sacara alami.
-> Yen kolotna tetep hak pikeun nangtukeun arah anakna dina kahirupan.