Walt Heyer - Tilas Transgender.

Walt gaduh carita khas sapertos kitu. Gender ngabingungkeun galura sareng nyiksa seksual nyababkeun kabingungan seksual sareng dysphoria génder.

Walt turun jalan transgender pikeun hirup janten wanoja ampir 10 taun. Kabingungan ngancurkeun karir sareng kahirupan kulawarga anu suksés.

Antukna Walt tiasa nyandak konflik batin henteu aya deui. Éta ngantunkeun umur transgender atanapi maot. Walt milih kahirupan. Anjeun tiasa ngaksés buku-buku sareng dukungan Walt dina halaman ieu.

Dokter ayeuna teu gaduh jalan pikeun ngaramalkeun anak anu dysphoric jenis kelamin bakal tetep aya dina dysphoria génderna, sareng aranjeunna ngadorong umur minimum pikeun terapi hormon anu teu tiasa malikkeun sareng operasi bedah sakedik-gancang.

Walt parantos nyerat nomer atanapi artikel pikeun Wacana Umum dina gerakan transgender.

Asalna muncul dina Wacana Umum: Étika, UU, sareng Umum, jurnal online Witherspoon Institute of Princeton, NJ sareng dicetak nganggo idin.

https://www.thepublicdiscourse.com/2017/06/19512/

Walt parantos nyerat nomer atanapi tulisan pikeun Federalis ngeunaan gerakan transgender.

Walt parantos nyerat nomer atanapi tulisan pikeun Daily Signal ngeunaan gerakan transgender.

Walt Heyer nyerat perkawis hirupna ti anak bingung mun transwoman sareng mundur.

Pikeun ngadukung detransitioners Walt parantos nyiptakeun situs wéb anu komprehensif sareng tulisan, carita sareng buku.