pidio

-> Jalma anu transisi ka lawan lawan ngan ukur mendakan teu masihan kabagjaan.
-> Profesional sareng komentator sosial anu nyarios ngeunaan transgenderism.
-> Penjelasan Profesor John Whitehall ngeunaan Budak Leutik Dysphoria.
-> Dianne Colbert nyarioskeun perkawis seksualisasi barudak di sakola.
-> Kolot, Politikus sareng Komentator Sosial ngabahas ideologi gender di sakola.
-> Dr Quentin Van Meter anu damel di hiji klinik transgendering murangkalih nyarios kaluar.