Sakola Aman LGBT Gender Gagasan Di Sakola

Di Australia, ideologi gender LGBT ngajarkeun ka barudak di sakola ti mimiti dikirimkeun dina program anu namina Sakola Aman. Nalika kolotna dibantah kana program nami sareng bentuk dimana éta anu dibere parantos ngajantenkeun sababaraha kali sareng terus ngalakukeunana. Sajumlah organisasi anu béda-béda parantos ngahasilkeun program tambahan anu ogé dianggo guru di kelas-kelas kelamin ieu.

Sanaos program Aman Sekolah nyatakeun henteu wajib, konsép kasaruaan génder ayeuna dilebetkeun kana program Atikan Kaséhatan urang anu wajib. Kami parantos nempatkeun bahan tina sababaraha program dina situs ieu kanggo inpormasi anjeun.

Bahan Pangajaran Aman anu Aman.

Sakola Aman Aman anu Badé Usaha Guru Aman sareng Kolot.

Jalma ngobrol ngeunaan Program Aman Sekolah.