Sakola Aman

Sakola Aman LGBT Gender Gagasan Di Sakola

Di Australia, ideologi gender LGBT ngajarkeun ka barudak di sakola ti mimiti dikirimkeun dina program anu namina Sakola Aman. Nalika kolotna dibantah kana program nami sareng bentuk dimana éta anu dibere parantos ngajantenkeun sababaraha kali sareng terus ngalakukeunana. Sajumlah organisasi anu béda-béda parantos ngahasilkeun program tambahan anu ogé dianggo guru di kelas-kelas kelamin ieu.

Sanaos program Aman Sekolah nyatakeun henteu wajib, konsép kasaruaan génder ayeuna dilebetkeun kana program Atikan Kaséhatan urang anu wajib. Kami parantos nempatkeun bahan tina sababaraha program dina situs ieu kanggo inpormasi anjeun.

Bahan Pangajaran Aman anu Aman.

20200531_110358 Ramo

Bahan Pangajaran Idéal Génder Sakola Aman.

20200531_110431 Ramo

Ketahanan Hubungan Bener & Hormat. Bahan Pangajaran Génder.

20200531_110515 Ramo

Bahan Pangajaran Gender Landing Aman ku Keluarga Berencana Victoria.

20200531_110551 Ramo

Nyekel Dina Awal & Nyandak Bahan Pangajaran Engké.

20200531_110627 Ramo

Gambar eksplisit seksual seksual anu teu cocog dianggo pikeun ngajar siswa.

20200531_110649 Ramo

Kumaha Sext ka réréncangan anjeun.

20200531_110725 Ramo

Dasar Pencegahan HIV pikeun Lalaki Gay.

20200531_110801 Ramo

Kabébasan Émbaran - Program Sakola Anu Aman Di Victoria Australia.

Kusabab ngirimkeun FOI pikeun milarian eusi program "Sekolah Aman" anu diajarkeun ka murid. Ieu résponna.

Bahan Pendukung Guru & Kolot Sekolah Aman.

20200531_110828 Ramo

Bungkus PC Binér.

Ngadukung Ragam Génder

Paket Sumber Daya Transgender pikeun Guru.

Jalma ngobrol ngeunaan Program Aman Sekolah.

Hits: 447

Ngagulung ka luhur