SUMBER.

Di dieu anjeun tiasa mendakan: -
-> Link ka buku-buku anu ngabahas ideologi gender ayeuna. Buku budak.
-> Sajumlah dokter parantos nyerat tulisan ngurilingan gerakan transgender.
-> Prof John Whitehall parantos nyerat sababaraha tulisan ngeunaan Gender Dysphoria. Sajumlah gaduh rujukan ilmiah sareng pamaréntah.
-> Aya tautan kana Walt Heyer Website. Walt transgendered sareng cicing salaku awéwé pikeun 10 taun sateuacan detransistioning sareng ayeuna nyokong transgender séjén anu badé ngantunkeun gaya hirup transgender
-> Seueur jalma anu ngantunkeun gaya hirup LGBT na ku bantosan anu sanés. Ieu mangrupikeun carita tina 17 urang anu ngabantosan klaim yén terapi konvérsi sok ngaruksak jalma.
-> Nyegah Harm, promosi Kaadilan mangrupikeun kertas ku Universitas La Trobe, Australia, anu nyatakeun yén terapi konvérsi sok ngarugikeun jalma. Dr. Con Kafataris parantos nyerat kritikna dina tulisan La Trobe.
-> Dr John Whitehall parantos ngarékam 12 séri pidéo dina Jaringan Budak Leutik Dysphoria. Transkrip video, anu tiasa ditarjamahkeun sacara online kana basa anu sanés, tiasa dipendakan di dieu.