Tulisan Quadrant Ku Prof John Whitehall.

Prof John Whitehall _001
Terapi Konversi, ALP sareng Anak Déwi Dysphoric

Munculkeun kameunangan pikeun akal umum nalika Partai Buruh Australia Federal mundur tina tujuan publikna tina pidana kana prakték 'konversi sareng terapi reparatif dina LGBTIQ + urang' dina Konperénsi Nasional di Adelaide

shutterstock_1449988532_Small_Square
Imentkspériméntasi dina Gender Dysphoric Kids

Opat kajian anu nembe diterbitkeun dina Pediatrics, jurnal bergengsi tina Amérika Academy of Pediatrics, mastikeun dasar ékspérimén ngeunaan "Walanda Protocol" campur tangan médis pikeun dysphoria gender budak leutik ayeuna diamalkeun sapanjang dunya Kulon, kalebet klinik khusus di rumah sakit barudak Australia.

shutterstock_139705867_Small
Jenderal Dysphoria & Bedah.

Dina taun-taun ayeuna, ngaluarkeun identitas transgender ka barudak parantos ngalebetkeun ti periferal eling umum kana puseur panggung drama budaya dimaénkeun kaluar dina média, pangadilan, sakola, rumah sakit, kulawarga sareng dina pikiran jeung awak barudak. Ata nyaéta jenis agama utopian kalayan mu'min anu ngalakukeun.

shutterstock_1117120196
Pitunjuk pikeun Karusakan Olahraga Wanita

Gagasan kaaslian gender, dimana kanyataan binérian lalaki sareng awéwé henteu tetep, tiasa ngaleungitkeun kameunangan anu paling saéna ku dibébaskeun ku 'Pedoman pikeun citakan transgender sareng jenderal rupa-rupa jenis jalma dina olahraga… ..

shutterstock_1366665182
Pangadilan Kulawarga Kudu Ngayagi Barudak Dysphoric Gender

Diagnosis sareng manajemén mangrupakeun tantangan pikeun profésional médis: atikan pangadilan mangrupikeun tanggung jawab. Kagungan ku pengadilan dina éta pendidikan mangrupikeun latihan dina iman. Sanes profésional henteu réa kana tekanan sosial, tapi kahirupan barudak gumantung kana hikmahna.

shutterstock_1225451668_Small
Budak leutik Gender Dysphoria sareng UU No.

Dysphoria génder budak leutik bisa diartikeun kasulitan alatan ayana konflik antara manifestasi fisik génder dina awak sareng persépsi maranéhna dina pikiran anak atanapi rumaja. Awak nembongkeun hiji kelamin, pikiran karasaeun sanés.

Prof John Whitehall _003B2
Buruh Victoria nepi ka ngalarang alternatif pikeun ékspérimén gender dina barudak. - Prof John Whitehall

Pamaréntah Buruh Victoria aya dina prosés nyusun panerapan pikeun nyaram anu disebut 'terapi konvérsi "anu didefinisikeun salaku' salah sahiji prakték atanapi perlakuan anu milari ngarobih, nindeskeun atanapi ngaleungitkeun orientasi seksual individu atanapi identitas génder '.