kalaluasaan

Pribadi Anjeun

Diparéng Tukang: 10 September 2018

At stopsafeschools.com, kami komitmen ngajagi privasi anjeun salaku palanggan sareng nganjang online ka ramatloka urang. Kami nganggo inpormasi anu urang ngumpulkeun ngeunaan anjeun pikeun maksimalkeun jasa anu kami masihan ka anjeun. Kami hormat ka privasi sareng karusiahan inpormasi anu disayogikeun ku anjeun tur taat kana Prinsip Privasi Australia. Mangga baca kawijakan privasi kami di handap taliti.

Inpormasi kami ngumpulkeun ti anjeun

Dina mangsa datangna anjeun ka situs wéb atanapi nganggo produk sareng jasa kami, kami tiasa nampi inpormasi anu di handap ngeunaan anjeun: ngaran, ngaran perusahaan, alamat surélék, nomer telepon, wincik kartu kiridit, alamat tagihan, lokasi geografis, alamat IP, réspon survéy, pamundut rojongan, komentar blog sareng handles média sosial (babarengan 'Data Pribadi').

Ladenan kami henteu diarahkeun ka jalma dina 18 sarta kami henteu ngahaja ngumpulkeun Data Pribadi ti anu sahandapeun 18. Upami urang janten sadar yen anak anu aya dina 18 parantos masihan kami kalawan Data Pribadi, kami bakal ngahapus inpormasi anu gancang-gancang. Upami anjeun indung atawa wali anak sareng anu anjeun percanten aranjeunna parantos masihan kami tina Pribadi Data tanpa idin anjeun, tuluy taroskeun ka kami.

Anjeun tiasa marios, ngabenerkeun, ngapdet atanapi mupus Data Pribadi anjeun ku cara asup kana akun sareng nyieun perobahan kana diri anjeun atanapi ngahubungan kami langsung kanggo ngalakukeunana.

CARA kami nganggo inpo Anjeun

Informationmbaran diwanoh Pribadi: Urang nganggo inpormasi anu dikumpulkeun pikeun nganteurkeun jasa kami ka anjeun, diantarana: komunikasi sareng anjeun, masihan pangrojong téknis, ngémutan anjeun ngeunaan apdet sareng nawaran, babagi eusi mangpaat, ngukur kapuasan nasabah, nangtukeun masalah sareng nyadiakeun anjeun pribadi pangalaman pangalaman.

Komunikasi pamasaran ngan ukur dikirim ka anjeun upami anjeun dipénta atawa ngalangganan éta. Anjeun tiasa nampi komunikasi ngeunaan pamasaran kami iraha wae kalayan lirén ngalangganan atanapi didasarkeun surélék urang sareng pamundut anjeun bakal langsung ngalakukeun.

Informationmbaran Non-Pribadi Ngidentipikasikeun: Urang ogé nganggo inpormasi anu dikumpulkeun dina kolom sareng anonimasi pikeun ngamangpaatkeun jasa kami: kalebet halaman ramatloka urang, ngahasilkeun laporan sareng analytics, ngulik produk sareng jasa kami, anu ngaidentipikasi tungtutan pamaké sareng ngabantu dina palaksiran palanggan umumna perlu .

Inpormasi anu anjeun badé lakukeun ku masarakat umum, sapertos koméntar blog sareng panungtun dina situs wéb urang, bakal tiasa dianggo pikeun batur. Upami anjeun parantos nyabut informasi ieu, salinan tiasa tetep katingali ku halaman sindangan na diarsipkeun na situs wéb atanapi atanapi sanés tiasa nyalin atanapi neundeun inpormasi dina na.

KIF Gudang sareng kaamanan inpormasi Anjeun

Kami baris nganggo sadaya cara anu lumrah pikeun nangtayungan karusiahan Data Pribadi anjeun samentawis atanapi diawaskeun urang. Sadaya inpormasi anu ditampi tina anjeun disimpen sareng kajaga dina server aman kami nganggo pamakean atanapi aksés anu henteu diidinan. Inpo kartu kiridit nu énkripsi sateuacan pangiriman na henteu disimpen ku kami di server kami.

Pikeun ngaktifkeun kami pikeun nganteurkeun jasa kami, kami tiasa nransferkeun inpormasi anu urang dijantenkeun sareng anjeun, kaasup di Personal Data, meuntas wates pikeun neundeun jeung ngolah di nagara-nagara lian ti Australia. Upami Data Pribadi anjeun ditransferkeun sareng diolah di luar Australia, bakal dialihkeun ka nagara-nagara anu diperyogikeun panyalindungan privasi nyukupan.

Kami ngarobih inpormasi pribadi anjeun salami dibutuhkeun pikeun nyayogikeun jasa sareng anjeun teras salian peryogi sasuai sareng kawajiban légal urang, ngabéréskeun masalah jeung ngalaksanakeun pasatujuan urang.

Dina acara anu aya pelanggaran kaamanan kami sareng Data Pribadi anjeun badékeun, kami geuwat ngabéjaan sasuai ka nu leres.

Cookies sareng piksel

A cookie mangrupakeun file leutik ditempatkeun dina pangotéktak wéb anjeun anu ngumpulkeun inpormasi ngeunaan paripolah ngotéktak wéb anjeun. Ngagunakeun cookies ngamungkinkeun situs wéb pikeun ngahapus konfigurasi na ka kabutuhan sareng karesep anjeun. Cookie na henteu ngaksés inpormasi anu di simpangan anjeun dina komputer atanapi sabagian Data Personal (contona ngaran, alamat, alamat email atanapi nomer telepon). Lolobana web browser otomatis narima cookies tapi anjeun bisa nolak nampik kuki ku ngarobah setélan panyungsi anjeun. Ieu tiasa, kumaha ogé, anjeun nyegah teu nguntungkeun pinuh tina ramatloka kami.

Ramatloka kami nganggo cookies pikeun nganalisis lalu lintas ramatloka, nyadiakeun sosial babagi média sareng resep sareng fungsionalitas sarta ngabantosan anjeun nganggo saurang website anu hadé. Salaku tambahan, cookies sareng piksel tiasa dianggo pikeun ngalayanan Iklan relevan pikeun pengunjan ramatloka ngaliwatan jasa pihak katilu sapertos Google Adwords sareng Adverts Facebook. Iklan ieu tiasa nembongan dina situs ieu atanapi situs wéb anu anjeun didatangan.

Ngabagikeun inpormasi ka pihak katilu

Kami henteu sareng moal ngajual atawa nganyahokeun di Data Pribadi atawa inpormasi palanggan.

Inpormasi Data Pribadi anjeun singkepkeun ka panyadia pihak katilu anjeun nalika diperyogikeun ku hukum, pikeun barang atanapi jasa anu tos anjeun pameseran, pikeun ngolah pamayaran atanapi ngalindungan hak cipta, mérek dagang sareng hak-hak légal urang. Salami kami babagi Data Pribadi anjeun ku panyadia ladénan, kami ngan bakal lamun éta pihak parantos sapuk sasuai sareng standar privasi urang sakumaha nu ditétélakeun dina kawijakan privasi ieu sareng saluyu hukum anu lumaku. Kontrak kami sareng pihak katilu ngusang aranjeunna tina ngagunakeun Data Pribadi anjeun kanggo tujuan anu sanés ku anu dikhubaran.

Panyingkepan inpo Anjeun

Urang bisa ti jaman ka jaman kedah nyingkab inpo nu tangtu, anu tiasa ngalingkup Data pribadi anjeun, sasuai jeung sarat légal sapertos hukum, pangaturan, urutan pangadilan, tepina, nawaran, ngalajengkeun hukum légal atanapi responna mun pamundut agénsi penegak hukum. Ogé, urang tiasa nganggo Data Pribadi anjeun pikeun nangtayungan ka hak, hak milik atanapi kasalametan stopsafeschools.com, Konsumén kami atanapi pihak katilu.

Upami aya parobahan kadali dina salah sahiji usaha kami (naha ku ngahiji, diobral, mindahkeun aset atawa lamun heunteu) inpormasi palanggan, anu tiasa ngalingkup Data Pribadi Anjeun, tiasa dialihkeun ka nu meuli jeung bakal aya dina hiji perjangjian karusiahan. Kami ngan ukur bakal nyingkab Data Pribadi anjeun saé, sareng diperyogikeun ku salah sahiji kaayaan di luhur.

LINKS ka situs web LAIN

Situs ieu tiasa ngandung tumbu ka situs wéb séjén. Tautan ieu dimaksudkan pikeun genah anjeun wungkul. Tumbu ka situs web pihak katilu henteu janten sponsor atanapi dukungan atanapi persetujuan situs web ieu. Perhatoskeun yén kami henteu nanggungjawaban kanggo paripolah privasi situs web lianna sapertosna. Kami nyorong para pamaké urang janten sadar, nalika aranjeunna ninggalkeun ramatloka kami, pikeun maca pernyataan privasi unggal situs web anu anu ngumpulkeun informasi anu diwanoh pribadi. Kawijakan privasi ieu lumaku ngan pikeun émbaran dikumpulkeun ku situs wéb ieu.

Parobahan dina kawijakan privasi

Sakumaha urang ngarencanakeun pikeun mastikeun kawijakan privasi urang tetep ayeuna, kawijakan ieu tiasa dirobah. Urang tiasa ngarobih kawijakan ieu iraha wae, dina kawijaksanaan dampal na urang sareng sagala modifikasi bakal janten geuwat efektif sanggeus ngeposkeun kami tina modifikasi dina ramatloka ieu. Mangga balik périodik pikeun marios kawijakan privasi kami.

TAROS KAMI

Upami anjeun mibanda patalékan atanapi kasalempang iraha waé tentang kawijakan privasi kami atanapi nganggo Data Pribadi anjeun, punten taros kami di https://www.stopsafeschools.com/contact sarta kami bakal ngabales dina waktos jam 48.

SYARAT SARENG KATANGTUAN

ПОЖАЛУЙСТА, ОЧИСТИТЬ ЭТИ УСЛОВИЯ И УСЛОВИЯ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ОСТАЖНОЕ ПОЛЬЗОВАНИЕ САЙТА.

Wilujeng sumping ka ramatloka urang. Upami anjeun neruskeun ngotektak sareng nganggo halaman wéb ieu, anjeun satuju pikeun matuh sareng janten watesna di handap pamakean sareng kaayaan pamakean anu parantos sareng kabijakan privasi kami sareng bantahan ramatloka urang, ngatur stopsafeschools.comHubungan anjeun sareng anjeun dina hubungan pamakéan ramatloka ieu anjeun.

Kalayan ngagunakeun ramatloka ieu, anjeun kedah ningalikeun yén anjeun dina istilah sareng kaayaan pamakean. Pikeun tujuan istilah sareng perumatan ieu, Kami "Kami", "Kami" sareng "Simkuring" stopsafeschools.com sareng "Anjeun" jeung "Anjeun" ngarujuk ka anjeun, klien, nganjang, pamaké website atanapi jalma anu nganggo ramatloka urang.

Emendasi Sarat

Urang cagar hak pikeun ngarobah, ngarobih, nambahan atawa mupus bagian tina istilah ieu iraha wae. Punten parios istilah ieu sacara rutin sateuacan nganggo ramatloka kami pikeun mastikeun yén anjeun ngagaduhan perobahan. Urang bakal bagean nyorot anu sanésna parobihan atanapi perobahan anu penting pikeun anjeun di mana waé. Upami anjeun milih nganggo ramatloka kami lajeng kami nganggo hal ieu pikeun jadi kasimpulan kasapukan anjeun sarta ditampa yén istilah-hal ieu ngatur Anjeun sareng stopsafeschools.comHak sareng kawajiban saling.

Watesan OF liability

Ieu téh hiji pre-kaayaan penting pikeun anjeun nganggo ramatloka urang anu satuju sareng nampi éta stopsafeschools.com teu nanggungjawaban ku hukum pikeun rugi atanapi karusakan anjeun tiasa parantos nganggo ucapan ramatloka anjeun, naha aya tina kasalahan atanapi kalaingan dina dokumén atanapi inpormasi kami, barang atanapi jasa kami tiasa nawiskeun atanapi nganggo pamasangan anu sanés éta. Includesta kalebaran anjeun nganggo pamakéan atanapi pangandungan dina eusi pihak katilu, parantosan, koméntar atanapi iklan anjeun. Pamakéan anjeun, atanapi ngandelkeun, sagala inpormasi atanapi bahan dina situs wéb ieu sadayana pisan di résiko anjeun, pikeun mana kami henteu kedah dianggungjawaban kana sadaya.

Shallta tanggung jawab anjeun nyalira pikeun mastikeun yén produk, jasa atanapi inpormasi anu aya dina situs wéb anu tiasa diperyogikeun hal-hal pribadi anjeun husus. Anjeun ngaku yén émbaran sareng bahan sapertos tiasa dikandungkeun akurat atawa kasalahan sarta kami sacara éksplisit ngalebetkeun nanggepan naon baé pas akurat naon waé atawa kasalahan éta teu dipimilik ku hukum.

Peta kompetisi sareng konsumén

Pikeun kaperluan Jadwal 2 Hukum Australia Konsumén, khusuna Bagéan 51 to 53, 64 na 64A Bagian 3-2, Divisi 1, Subdivision A Kompetisi sareng Konsumén Act 2010 (Cth), stopsafeschools.comtanggung jawab pikeun palanggaran salah sahiji hal waktos dina perjanjian ieu diwatesan ku: kiriman barang atanapi jasa ka anjeun deui; ngagantian barang; atawa pembayaran ti biaya barang atawa jasa disebarkeun ka anjeun deui.

Anjeun kedah umurna leuwih ti 18 pikeun ngagunakeun halaman wéb ieu sareng mésér naon waé barang atanapi jasa.

Pangiriman barang

Barang jasmani anu tiasa dikirimkeun ku Australia Post sareng / atanapi pausahaan kurir anu agung. Pangiriman diprosés sagancangna saatos resi pembayaran pinuh. Pangiriman butuh antara poé 2 sareng 14, gumantung kana pilihan pangiriman. Pemesanan ruksak atawa leungit kedah diungkabkeun sareng Australia Post atanapi perusahaan kurir langsung sareng sanés urang nanggungjawaban kanggo barang anu ruksak di transit atanapi henteu nampi. Ngagantian barang ruksak atawa kaleungitan dilakukeun ku kawijaksanaan anu stopsafeschools.com.

Barang digital dikirimkeun langsung. Perhatoskeun anjeun aya resiko alamiah anu ngait sareng ngundeur sofwérna sareng barang digital. Upami anjeun ngagaduhan masalah teknis ngundeur barang-barang anu sanésna, punten taros kami janten tiasa nyobian pitulung anjeun.

Balik deui sareng ngabalikeun duit

stopsafeschools.com handles mulih sareng ngolah ngabalikeun duit luyu jeung panerapan Australia Consumer Protection.

Kudu hayang anjeun mesen pesen anjeun punten ngabéjaan urang poé meuli sareng alesan valid pikeun balik. Upami kami henteu tiasa ngabéréskeun keluhan anjeun atanapi anjeun ngabantosan anjeun saatos kami, kami baris ngolah ngabalikeun duit pamaenitip waktos salami barang-dibeuli. Barang anu teu dibuka bakal ngabalikeun duit pinuh. Balesanna bakal diolah kalayan seueur pamayaran sareng pamayaran anu sami nganggo metodeu anu sami anu parantos bayar. Sadaya ngabalikeun duit dijieun dina kawijaksanaan anu stopsafeschools.com.

LINKS ka situs web LAIN

stopsafeschools.com bisa ti jaman ka jaman nyadiakeun dina ramatloka na, numbu ka situs wéb anu sanés, iklan jeung inpormasi dina situs wéb pikeun genah anjeun. Ieu teu merta ngakibatkeun sponsor, dukungan, atanapi persetujuan atanapi susunan antara stopsafeschools.com jeung nu boga situs web maranéhanana. stopsafeschools.com moal nanggungjawaban kanggo sadaya eusi anu dipendakan dina situs web anu numbu.

stopsafeschools.comWebsite éta tiasa ngandung inpormasi atanapi iklan anu disayogikeun ku pihak katilu anu stopsafeschools.comnampi teu tanggung jawab pikeun sana kanggo sagala inpormasi atanapi nasehat ka anjeun langsung ku pihak katilu. Kami nyiptakeun 'rekomendasi' wungkul tur moal masihan nasihat naon waé sareng urang ngalakukeun naon waé tanggung jawab kanggo nasehat anu ditampi dina hal ieu.

Bantahan

Sabaraha lega diijinkeun ku hukum, stopsafeschools.com leres disclaims sadayana jaminan, dikedalkeun atanapi tersirat, kaasup tapi henteu diwatesan ku jaminan tersirat ngeunaan merchantability sareng kabugaran kanggo maksud nu tangtu. stopsafeschools.com méré henteu jaminan yén dokumén, barang atanapi jasa bakal lepatna tina kasalahan, atanapi anu cacad bakal dilereskeun, atanapi ramatloka urang atanapi server na gratis virus sareng komponenana anu ngabahayakeun lian.

Sanaos kami, sepanjang waktos ngusahakeun kanggo gaduh inpormasi anu pang akurat, bisa dipercaya, pangpandeurina dina ramatloka urang, kami henteu ngajamin atanapi ngadamel bagéan pangwakilan ngeunaan pamakean atanapi hasil anu nganggo dokumén, produk, jasa, link atanapi informasi dina ramatloka na atanapi sakumaha ka correctness, suitability, akurasi, reliabiliti, atanapi lamun heunteu.

Ista tanggung jawab anjeun ukur sareng sanés tanggung jawab stopsafeschools.com mun nanggungan jeung sadaya biaya ngalayanan, perbaikan, atanapi koreksi. Hukum anu lumaku di nagara atanapi daérah anjeun tiasa gaduh teu nganggo pengubaran ieu, khusus ingkar tina sababaraha jaminan anu disiratkeun. Sababaraha di luhur bisa jadi teu ngalebetkeun ka anjeun tapi anjeun kedah ngayakinkeun naon résiko anu anjeun tiasa nganggo kalayan nganggo ramatloka ieu atanapi produk atanapi jasa anu tiasa ditawarkeun ngaliwatan éta. Ista tanggung jawab anjeun pikeun ngalakukeunana.

Pribadi Anjeun

At stopsafeschools.com, urang komitmen kana ngajaga privasi anjeun. Kami nganggo inpormasi anu urang ngumpulkeun ngeunaan anjeun pikeun maksimalkeun jasa anu kami masihan ka anjeun. Kami hormat ka privasi sareng karusiahan inpormasi anu disayogikeun ku anjeun tur taat kana Prinsip Privasi Australia. Mangga baca Sarat jeung Kaayaan Pamakéan misah urang taliti.

Anjeun tiasa ngarobah rinci anjeun iraha waé ku ngeposkeun kami dina tulisan nganggo email. Sadaya inpo anu ditampi ti nasabah kami dilindungan ku server anu aman urang. stopsafeschools.comsoftware server aman nu énkripsi sadaya inpormasi palanggan sateuacan pangiriman ka kami. Saterusna, sadaya data palanggan dikumpulkeun diamankeun tina pamakean atanapi wasa nu teu diidinan. Inpormasi kartu kiridit teu disimpen ku urang di server kami.

pihak katilu

Kami henteu sareng moal ngajual atanapi nungkulan inpormasi pribadi atanapi nasabah. Urang kumaha ogé tiasa nganggo dina rarasaan umum tanpa ngarujuk ngaran anjeun, inpormasi anjeun pikeun ngadamel statistik pamasaran, ngaidentipikasi tungtutan pamaké sarta ngabantosan pangabutuh palanggan sacara umum. Tambahanana, urang tiasa nganggo inpormasi anu anjeun bérétkeun pikeun ngaronjatkeun pidangan sareng jasa kami tapi henteu kanggo pamakéan anu sanés.

Panyingkepan inpormasi

stopsafeschools.com bisa jadi diperyogikeun, dina kaayaan nu tangtu, pikeun nyingkab informasi dina iman alus jeung dimana stopsafeschools.comanu diperlukeun pikeun ngalakukeunana dina kaayaan handap: ku hukum atanapi ku pangadilan wae; ngalaksanakeun watesan salah sahiji pasatujuan customer kami; atanapi ngajagi hak, hak milik atanapi kasalametan konsumén urang atanapi pihak katilu.

Pangaluaran ti saingan

Mun anjeun dina usaha nyiptakeun éta dokumén anu sarupa, barang atanapi jasa kanggo tujuan anu nyadiakeun pamayaran sanésna pikeun pamaké, naha anjeun kedah pamaké bisnis atanapi pamaké domestik, mangka anjeun saingan ti stopsafeschools.com. stopsafeschools.com dinyatakeun ngaluarkeun na henteu ngidinan anjeun nganggo atanapi ngaksés ramatloka urang, pikeun ngundeur sadaya dokumén atanapi inpormasi ti ramatloka na atanapi nampi sadaya dokumén atanapi inpormasi anu sapertos ngaliwatan pihak katilu. Upami anjeun badé istilah ieu lajeng stopsafeschools.com bakal nahan anjeun sapinuhna nanggungjawaban kanggo leungitna mana waé anu urang parantos ngadukung sarta salajengna nahan anjeun akuntabel kana sagala kauntungan anu tiasa waé anu nganggo teu nganggo anu teu diakuisasina. stopsafeschools.com cadangan hak ngaleungitkeun sareng mungkir aksés jalma wae ka ramatloka, jasa atanapi informasi urang dina kawijaksanaan anu dampal urang.

Hak cipta, dagang sareng wates dina pamakéan

Situs ieu ngandung bahan anu dipiboga ku atanapi diidinan ku kami. Ieu bahan kaasup, tapi henteu diwatesan ku, desain, perenah, katingal, penampilan, mérék dagang jeung grafik. Anjeun teu diijinkeun pikeun baranahan dina dokumén, inpormasi atanapi bahan dina halaman wéb pikeun tujuan dijual atanapi nganggo ku pihak katilu. Utamana anjeun teu diijinkeun pikeun ngublisi, unggah, ngirimkeun sacara éléktronik atawa lamun heunteu atawa ngadistribusikeunana bahan, dokumén atanapi produk anu tiasa didaptarkeun ti jaman ka jaman dina situs web ieu.

stopsafeschools.com dinyatakeun cadangan sadaya hak cipta sareng mérek dagang dina sadaya dokumén, informasi sareng bahan dina ramatloka kami sarta kami cagar hak pikeun nyandak tindakan ngalawan anjeun upami anjeun ngalanggar sadaya kecap-kecap ieu.

Sakabéh redistribution atanapi baranahan eusi atanapi sakabéh eusi dina bentuk naon waé dilarang lian ti anu di handap ieu: anjeun tiasa nyitak atanapi ngundeur kedah nganggo sari hard disk lokal pikeun tujuan pribadi sareng komérsial anjeun wungkul; sareng anjeun tiasa nyalin eusi ka pihak katilu parantos kanggo pamakéan diri, tapi ngan upami anjeun ngaku ramatloka éta salaku sumber materi.

Anjeun teu meunang, iwal ku idin ditulis express urang, ngadistribusikaeun atanapi komersil mangpaatkeun eusi. Anjeun atawa bisa ngirimkeun atawa nyimpen eta dina sagala ramatloka séjén atawa formulir sejenna tina sistem dimeunangkeun éléktronik.

Perjangjian sakabeh

Sarat jeung kaayaan peryogi ieu ngawakilan sakabeh perjanjian antara anjeun jeung stopsafeschools.com ngeunaan pamakéan Anjeun sareng aksés ka stopsafeschools.comRamatloka anjeun sareng pamakean anjeun sareng aksés ka dokumén sareng inpormasi dina éta. Henteu aya istilah anu sanésna kedah dilebetkeun kana perjanjian ieu kajaba ditunjukkeun ku panerapan Pasamakmuran Nagara atanapi nagara atanapi daérah anu mana waé. Kabéh istilah tersirat iwal anu disiratkeun ku statute jeung anu teu bisa ditaksir dinyatakeun dinyatakeun sacara bébas dikaluarkeun.

EXCLUSION TERMES UNENFORCEABLE

Dimana klausa atanapi istilah di luhur ngalakukeunana ku statute lumaku haram, teu jelas, atanapi teu aya palaksana di nagara atanapi daérah anu mana waé teras klausa sapertos kitu henteu wajib waé anu lumangsung di Nagara éta atanapi daérah Territory anu bakal dianggap pernah disebatkeun dina kaayaan atanapi kaayaan ieu dina yén Nagara atanapi Téritori. Klausa kitu lamun légal sareng enforceable dina sagala Nagara atanapi Téritori séjén wajib neruskeun janten pinuh enforceable sarta bagian tina perjangjian ieu dina eta Amérika jeung Territories lianna. Pangaluaran dianggap tina istilah-istilah anu aya luyu jeung ayat henteu kedah mangaruhan atanapi ngarobihkeun penedukan sareng pangwangunan klausa ieu dina kaayaan kieu sareng kaayaan kieu.

JURISDICTION

Kasapukan ieu sareng situs wéb ieu anu matuh ka hukum Victoria jeung Australia. Upami aya sengketa diantara anjeun sareng stopsafeschools.com nu ngakibatkeun litigation mangka anjeun kudu ngalebetkeun ka yurisdiksi tina pangadilan Victoria.