Bantahan

Wilujeng sumping ka ramatloka urang. Upami anjeun neruskeun mendesain sareng maké halaman wéb ieu anjeun bakal satuju pikeun matuh sareng kabeungkeut ku bantahan anu kieu, babarengan sareng kaayaan pamakean urang.

Inpo nu aya dina situs wéb ieu kanggo tujuan inpormasi umum hungkul sareng disadiakeun ku stopsafeschools.com. Samentara kami kami ngusahakeun ngajaga inpormasi dina status sareng anu leres, kami henteu nganggo Répréséntasi atanapi jaminan nanaon, ditaksir atanapi disiratkeun, ngeunaan parantosan, akurasi, reliabiliti, katerbatasan atanapi kasadiaan anu aya kaitannana ka situs wéb atawa inpormasi, produk, jasa , atanapi grafik patali anu aya dina ramatloka pikeun tujuan naon waé. Kanggo naon waé anu tiasa dipercanten anjeun inpormasi sapertos kitu janten langkung tarik résiko anjeun. Anjeun kedah masihan perhatosan sorangan pikeun nangtukeun, upami inpormasi atanapi katerangan luyu pikeun pakeanana.

Website éta gaduh fasilitas Tarjamahan Basa. Teu aya tanggung jawab anu dipikabutuh pikeun katepatan tina tarjamahan naon waé.

Dina no kajadian bakal we jadi makéna pikeun nu mana wae nu leungitna atawa karuksakan kaasup tanpa watesan, leungitna langsung atawa consequential atawa karuksakan, atawa nu mana wae nu leungitna atawa karuksakan sama sekali timbul ti leungitna data atawa kauntungan timbul kaluar, atawa dina sambungan jeung, pamakéan website ieu .

Ngaliwatan situs web anjeun tiasa tiasa numbu ka situs wéb anu henteu henteu dikadalikeun stopsafeschools.com. Urang teu ngagaduhan kontrol pikeun alam, eusi sareng kasadiaan situs web éta. Asupan tumbu naon waé teu merta masihan rekomendasi atanapi janten pamadegan anu ditepikeun na langkung seueur.

Usaha anu dilakukeun pikeun ngajaga ramatloka anu lebet sareng jalan lancar. Tapi, stopsafeschools.com moal nanggungjawaban kanggo, sareng moal nanggungjawaban kanggo, ramatloka éta pikeun sanggup sadia samentara alatan masalah téknis saluareun kontrol urang.

Perhatikeun Hak Cipta

Website ieu sareng eusina mangrupikeun hak cipta na CAUS (Koalisi Ngalawan Atikan Seksual anu Teu Aman) - © 2018. Sadaya hak disimpen.

Sagala redistribution atanapi baranahan bagian atanapi sadaya eusi dina sagala bentuk anu dilarang sanés ti ieu. Anjeun tiasa nyitak atanapi unduh eusi ka hard disk lokal kanggo panggunaan pribadi sareng non-komersial wungkul. Anjeun tiasa nyalin sababaraha ekstrak ngan ukur pikeun pihak katilu pikeun panggunaan pribadi, tapi ngan upami anjeun ngaku halaman wéb salaku sumber bahanna.

Anjeun moal tiasa, kecuali kalayan ijin tinulis ekspres, nyebarkeun atanapi ngeksploitasi kontén. Anjeun teu tiasa ngirimkeunana atanapi nyimpen éta dina situs wéb sanés atanapi sistem sistem pengambilan éléktronik.

[/ vc_column_text] [/ vc_column]

Google Tarjamahan

Fasilitas tarjamah Google dina Loka ngahasilkeun tarjamahan dumasar mesin statistik anu henteu dipikagaduh dina sistem kami. Informa, agén urang, sareng lisénsina henteu aya perwakilan atanapi garansi naon waé pikeun katepatan, parantosan, atanapi kasesuaian pikeun tujuan tujuan tarjamahan éta. Informa teu tiasa nanggungjawaban tanggung jawab pikeun karugian, tindakan, klaim, cara ngagawe, nungtut, biaya, perbelanjaan, karusakan, sareng liabilitas anu sanésna atanapi kumaha ogé yén timbul langsung atanapi henteu langsung aya hubunganana, dina hubungan atanapi timbul kaluar tina ngagunakeun tarjamahan . Pamakean fitur ieu mangrupikeun tunduk kana Sarat ieu.