Pencét pidéo pikeun lalajo Professor John Whitehall diomongkeun (ngan dina basa Inggris) atanapi klik transkrip teras baca naon anu parantos dicarioskeun dina basa anjeun. Pdf tiasa didownload. Hal ieu ditulis dina basa Inggris tapi kami parantos masihan tautan dimana anjeun tiasa unggah pdf sareng narjamahkeun ka basa anjeun.