Program Sakola Aman parantos dilaksanakeun di sakola-sakola di saluareun Australia anu ngajarkeun ideologi gender LGBT ka murangkalih salami waktos idéntitas séks na berkembang sareng nalika aranjeunna rentan kabingungan séksual. Australia teras parantos ningali ledakan dina jumlah murangkalih anu dibawa ka klinik gender. Situs web CAUSE ngagaduhan seueur tulisan ngeunaan transgenderisme, Gender Dysphoria, Terapi Konversi, Parobihan séks sareng Sekolah Aman, ku para profesional sapertos Profesor John Whitehall, Profesor Dianna Kenny sareng seueur deui anu sanés.
Sakola Aman & Ngetok jari

Sakola Aman.

Idéologi Génder di Sakola.

Female_Detransistion & Identification & Finger

Kertas Profesional ngeunaan Transgenderism.

Dokter médis ngajelaskeun réalitas Transgenderisme.

Prof John Whitehall _005 sareng Finger

Prof John Whitehall Nulis dina Majalah Quadrant ngeunaan Gender Dysphoria.

Hormone Blockers jeung sagala rupa Transgender.

Halaman Hareup Video Rev_004

Konseling & Terapi Éta Gawé.

Dua urang les les, ex homo sareng omongan trans trans ngeunaan nyingkahan kahirupan LGBT anu lami. Salajengna 13 ngabagikeun carita tinulis aranjeunna ngeunaan kumaha konseling mantuan aranjeunna.

Walter_Heyer_Laura & Finger

Halaman Wéb Parobihan Parobihan Walt Heyer.

Walt Heyer cicing salaku wanoja Laura salami 10 taun sateuacan nyindirkeun sareng ngaku yén hiji jalma cant ngarobah séks.

Psikolog Online_2_Tapping_Finger

Peryogi Milarian Konselor.

Milarian aranjeunna didieu.

Sekolah Aman Idéologi Génder.

Safe School Gende Idéologi - Jones Lathem Devine (Panah)

Siswa dina Kelas Gulung Maén Paripolah LGBT

Program Aman Sekolah pikeun idéologi gender ditugaskeun ku sakelompok jalma anu jabatanana mulya sabab asalna dirancang pikeun ngungkulan masalah bullying.
Naon anu parantos dijantenkeun ngadorong wates saluareun ruang lingkup anu dibiayaan. Kami nangtung babarengan sareng ngadukung Pamaréntah Féderal Koalisi dina miceun dana sareng dukungan pikeun program ieu dina bentuk ayeuna.
Agenda anu didorong ku aliansi Sekolah Aman nargétkeun nonoman sareng murangkalih dina yuswa anu rentan pisan sareng tujuan pikeun misahkeun aranjeunna tina inti kulawarga tradisionalna sareng nilai-nilai masarakat pikeun ngajagaan sadaya warga nagara. Kami naroskeun ka anjeun ngalihkeun perhatian tina program ieu sareng kana program anu langkung saé tujuanna pikeun ngungkulan kalebet sareng panarimaan TEU didasarkeun sareng bias kana gender sareng seksualisasi.

Budak leutik Gender Dysphoria. 12 Séri Pidéo sareng Transkrip.

Kebingungan seksual. Terapi Hormon. Operasi Reassignment Sex. Konseling Psikologis. Transgenderism Dijelaskeun.
Prof John Whitehall _Play_White

PROFESOR JOHN WHITEHALL.

Lalajo pidéo dina basa Inggris atanapi nganggo panarjamah Google dina halaman ieu kanggo maca transkrip dina basa anjeun.

Sakur saé indungna terang yén nalika ningali barudak murah, aya seueur daérah anu tiasa hésé diayakeun, sareng tiap anak kedah janten pelayaranana nyalira. Tapi urang sadaya terang yén seuneu bahaya, ku kituna kami ngingetkeun barudak ngeunaan bahaya ku cara anu aranjeunna tiasa dijelaskeun. Kami henteu kéngingkeun diajar yén seuneu anu bahaya tiasa kersa maénkeun sareng éta. The scars sareng nyeri bakal dirasakeun pisan saatos karusakan parantos dilakukeun lamun ieu kitu. Dina cara nu sami, naha kedah urang dipenta pikeun ngidinan barudak urang janten aub dina program anu alami nanyakeun barudak pikeun numpurkeun kapercayaan maranéhanana dina satuan kulawarga maranéhanana pikeun nyadiakeun pitunjuk anu diperlukeun pikeun dianggo jalan ngaliwatan masalah pubertas, maturation sareng ngembangkeun sareng janten tunduk kana "pendidikan" anu saur-sae lingkup anti-bullying sareng ditampa kabagian. Tapi ieu téh naon Program Program Aman nanyakeun ka urang.

Anggota DPRD Australia Bapak Andrew Haste.

Andrew Hastie_003

MP Andrew Hastie nyarioskeun ngeunaan program "Safe School" di Parlemén Australia.

Ngartos agenda sareng level lapangan maén - terang kunaon program ieu ngan ukur diajarkeun di tukangeun panto anu ditutup sareng tanpa pilihan kolot. Upami kaamanan barudak urang penting pisan, éta kedah kabuka pikeun ditaliti sareng katerlibatan ku sadayana anu prihatin dina numuwuhkeun para nonoman pikeun ngarti yén urang téh rupa-rupa kamanusaan, sarua tina sagala cara. Ménta salinan kurikulum, sareng upami anjeun cukup kabeneran pikeun milari sakola anu kersa nyebarkeun eusina, siap-siap ngartos seruan tindakan anu kami atur ku anjeun.

Arsiték Roz Ward of Safe School ngaku yén Sakola Aman sanés ngaléngkah.

Roz Ward Terkenal Di Sekolah Anu Aman_006

Roz Ward arsiték Program "Sekolah Aman" ngaku yén Sakola Aman sanés ngeunaan premanisme.

Pikeun maranéhanana anjeun teu acan siap nyerah hak anjeun saurang indungna pikeun ngajarkeun sareng pituduh barudak anjeun ngaliwatan tahapan pubertas sareng maturation sawenéh volatile sareng matak, punten janten aktip! Ayeuna nya éta waktu miluankeun pangrojong kanggo ngaleupaskeun program ékspérimén jeung divisive ieu.

Hiji indung nyarioskeun tentang mendakan ideologi gender putrana anu nuju diajarkeun di sakola.

Cella Bodas_003

Carita Cella ngeunaan murangkalihna sareng Program "Sekolah Aman" di sakola na.

Ieu kumaha anjeun bisa ng-sambungkeun komunitas urang sacara aktip dina ngembangkeun rasa kuat anu asup sareng ditampa sacara:
  • Kudu aktip di sakola anjeun. Milarian prakarsa komunitas naon anu ayeuna aranjeunna lakukeun pikeun ngagungkeun manusa unik anu ngawangun komunitas - gabung sareng ngagungkeun seueur acara anu disayogikeun ku sakola pikeun ngadukung sadaya anggota komunitas sakola na - sanés ngan ukur anu agenda na tiasa berorientasi kana séksual idéntitas salaku dadasar pikeun mahluk.
  • Pilarian terang naon anu diajarkeun di sakola anjeun sareng program anu aranjeunna anggo pikeun ngajar barudak sareng nonoman ngeunaan panarimaan dina ALL bentukna - ngeunaan persamaan, welas asih, sareng pamahaman kaagaman dina sagala rupa. Ngadukung sakola anjeun ku dibéjaan sareng ngartos yén SAFE henteu sami sareng anu sacara séksual.
  • Candak deui kecap SAFE - pastikeun yén éta henteu eufemisme pikeun dandan barudak di luar pamahaman sareng kacenderungan alami pikeun panasaran. Barudak dewasa dina harga anu béda sareng program ieu henteu ngamungkinkeun pikeun ieu. Éta maksa idéologi sareng pengambilan kaputusan di daérah anu sénsitip sateuacan seueur murangkalih siap paham kana ageung sareng umur panjang tina pilihan anu dilakukeun. Kadewasaan sareng kematangan seksual TEU bisa dipaksa sareng metode ngaleungitkeun keterlibatan kolot program ieu disahkeun, sanés prakarsa kaséhatan urang kedah enteng lungguh sareng nampi. NYAETEU! sareng pastikeun sakola anjeun sadar kana kaputusan anjeun.
  • Upami barudak anjeun teu acan aya di sakola, buka tentang sakola di daérah anjeun ku ngadatangan aranjeunna sareng nanyakeun ka jalan salami waktos reses atanapi gratis. Tempo kumaha barudak interaksi saling jeung nonton ditampa Pengetahuan Alam anu barudak anu sanés.
  • Nulis ka lokal Anjeun MP atanapi Premier sareng ngantep éta terang anjeun ngadukung jurus Pamaréntah Féderal pikeun nyabut program ieu dina kahadean program anu leuwih transparan sarta aktif. Pikeun aman hartosna langkung ti langkung séksual sadar sareng ngawengku ditampa dina sagala bentuk na. Hiji program anu ngadukung unit kulawarga sareng ngamungkinkeun éta fungsina pikeun ngajarkeun generasi-saarah anu nilai sareng peunteun-core anu dilampahkeun di Program Sakola Aman.
  • Sateuacan Anjeun milih, pastikeun anjeun terang naon masing-masing tiasa nampi calon sareng program éta bakal aranjeunna nampi. Perlantikeun sora anjeun sacara serius sareng ngirim talatah ka calon-calon yén anjeun moal ngoloskeun hak kulawarga.
Pamaréntah ngan bisa nyadiakeun naon waé anu hoyong, upami kami ngabejaan aranjeunna munggaran. Ngartos sareng ngagungkeun kabisa anjeun salaku indungna pikeun panduan anak anjeun. Upami anjeun parantos sesah di komunikasi sareng ngarti kana peran anjeun, milari sareng ngadaptarkeun di program rojongan parenting dijalankeun ku pusat masarakat satempat. Teu pilihan anu aman pikeun ngantosan anak anjeun janten kalibet dina program anu parantos nutupan parantosanna dina anjeun sareng nyorong rasiah sareng "privasi" anu ditorong ku nu disebut Pilihan Sakola Aman.
Ulah ngantep program ieu ngagem anjeun handap-cimata pas!

Taros Kami. Email: sabab.victoria@gmail.com

Bantosan kami pikeun ngajaga murangkalih urang.

Sumbangan ka sabab. Bank: NAB BSB: 083-547 ACC: 87-690-0206


src = "https://code.responsivevoice.org/responsivevoice.js?key=zodw83qY">

Hits: 1578

Ngagulung ka luhur