Nangtung pikeun hak kolot

Eureun ngareksualisasi barudak urang

Gawe di salaku hiji

Hade loba

Rojongan ngakibatkeun

Ngabejaan ka babaturan Anjeun Dinten!

Dysphoria génder

Nyarios Transgender.

Professor John Whitehall. Jenderal Gender Dysphoria. 12 Video Series sareng Transkrip.

Kebingungan seksual. Terapi Hormon. Operasi Reassignment Sex. Konseling Psikologis. Transgenderism Dijelaskeun.

[/ vc_column]

Sakola Aman & Pidéo Berkaitan.

[/ Vc_column] [/ vc_row]
DL Brosur 6pp -1
DL Brosur 6pp - low-2
Kakuatan kapendak anu mana wae anu mana dina kapimpinna aya dina hal anu sanggup ngahijikeun sababaraha bagian anggotana pikeun kamajuan umum kabéh. Nalika hiji faksi atanapi sejenna nyorong agénda naon waé kanggo maksud khusus, sareng henteu ngirmékeun sadaya istighfar sajarah jeung tradisional anu diwangun ku masarakat kuat yén éta parantos sumping janten, waktos ayeuna parantos sumping pikeun nganggap reueus dina ideologi anu sahandapeun masarakat. di tempat munggaran. Geus waktuna pikeun masarakat salamet tetep dilebetkeun pikeun aqidah anu aya dina sadaya anggotana.
Program Sakola Aman dikelompokeun ku sakumpulan jalma anu jurusna éta menak sabab asli-juna dirancang pikeun nungkulan masalah bullying. Naon anu anjeunna parantos dileupaskeun wates langkung seueur lingkup anu dianteurkeun, sareng urang pangjurung komunitas-komunitas digentelkeun sareng ngarojong Pamaréntah Féderal Koalisi dina ngaleungitkeun waragad sareng pangrojong pikeun program ieu dina bentuk kiwari. Agenda nyorong ku satru Sakola Aman nargétkeun nonoman sareng barudak dina umur pohara rentan sareng tujuan pikeun misahkeunana tina inti kulawarga tradisional tur nilai peunteun-rasi masarakat pikeun ngajaga sadaya warga. Kami ménta anu anjeun narik perhatian ti program ieu sareng nuju program anu langkung hadé kana nungkulan citakan sareng katampa NOT dumasar sareng bias nuju génder sareng seksualisasi.

Andrew Haste diomongkeun di parlemén

Sakur saé indungna terang yén nalika ningali barudak murah, aya seueur daérah anu tiasa hésé diayakeun, sareng tiap anak kedah janten pelayaranana nyalira. Tapi urang sadaya terang yén seuneu bahaya, ku kituna kami ngingetkeun barudak ngeunaan bahaya ku cara anu aranjeunna tiasa dijelaskeun. Kami henteu kéngingkeun diajar yén seuneu anu bahaya tiasa kersa maénkeun sareng éta. The scars sareng nyeri bakal dirasakeun pisan saatos karusakan parantos dilakukeun lamun ieu kitu. Dina cara nu sami, naha kedah urang dipenta pikeun ngidinan barudak urang janten aub dina program anu alami nanyakeun barudak pikeun numpurkeun kapercayaan maranéhanana dina satuan kulawarga maranéhanana pikeun nyadiakeun pitunjuk anu diperlukeun pikeun dianggo jalan ngaliwatan masalah pubertas, maturation sareng ngembangkeun sareng janten tunduk kana "pendidikan" anu saur-sae lingkup anti-bullying sareng ditampa kabagian. Tapi ieu téh naon Program Program Aman nanyakeun ka urang.

Arsiték Roz Ward of Safe School ngaku yén Sakola Aman sanés ngaléngkah.

Paham agenda sareng panglawangan lapangan maén - nimukeun naha program ieu ngan dikenal di tukangeun panto tutup-panto anu aya sareng tanpa pilihan indungna. Lamun kasalametan barudak urang di mana waé pentingna, sakuduna kabuka pikeun préparasi sareng kéngingkeun ku jalma anu merhatikeun perkawaran jalma ngora ngarti yén urang saurang manusa beragam, disarengan ku sadaya cara. Menta salinan kurikulum, sareng upami anjeun cukup resep anjeun mendakan sakola anu badé ngabébaskeun eusina, janten siap ngarti kana panggero pikeun lampah kami anggo sateuacan anjeun.

Hiji indung ngobrol ngeunaan mendakan kumaha anu diajar putra binina di sakola.

Pikeun maranéhanana anjeun teu acan siap nyerah hak anjeun saurang indungna pikeun ngajarkeun sareng pituduh barudak anjeun ngaliwatan tahapan pubertas sareng maturation sawenéh volatile sareng matak, punten janten aktip! Ayeuna nya éta waktu miluankeun pangrojong kanggo ngaleupaskeun program ékspérimén jeung divisive ieu.
Ieu kumaha anjeun bisa ng-sambungkeun komunitas urang sacara aktip dina ngembangkeun rasa kuat anu asup sareng ditampa sacara:
  • Janten aktif di sakola Anjeun. Panggihan kumaha inisiatif komunitas anu ayeuna dipiboga pikeun ngagungkeun manusa-jalma anu unik-badan masarakat - ngiluan sareng ngagungkeun seueur acara anu diayakeun ku sakola pikeun ngarojong sakumna anggota komunitas sakola maranéhanana - henteu ngan jalma anu kalénderna bakal berorientasi ka seksual. idéntitas salaku dadasar pikeun mahluk.
  • Pilarian kumaha ngajarkeun sakola anjeun sareng program anu aranjeunna dianggo kanggo ngajar barudak sareng budak ngora pikeun kengingkeun dina ALL bentukna - tentang sarua, asih, sareng pamahaman keragaman dina sagala wangun. Ngarojong sakola anjeun anu disayogikeun sareng ngarti yén aman henteu disarenganan sareng kersa sacara séksual.
  • Candak deui kecap TINGKATKEUN - ngayakinkeun yén éta lain éupimia kanggo panganten barudak anu ngadeukeutan anu pada sareng alami maranéhna pikeun alam panasaran. Barudak dewasa dina béa anu béda sarta program ieu henteu ngameunangkeun. Ieu Angkatan idéologi sareng pembuatan kaputusan di daérah anu sénsitip sateuacan sateuacan seueur budak-jalma siap ngarti ngagentilkeun sareng umur panjang tina pilihan. Kematangan sarta kematangan seksual teu tiasa dipaksa sareng padika nyoplokkeun katerangan parentah program ieu henteu janten, anu sanés inisiatif kaséhatan anu sakuduna dituju diuk deui narima. Ucapkeun NO! tur pastikeun sakola anjeun sadar kaputusan anjeun.
  • Upami barudak anjeun teu acan aya di sakola, buka tentang sakola di daérah anjeun ku ngadatangan aranjeunna sareng nanyakeun ka jalan salami waktos reses atanapi gratis. Tempo kumaha barudak interaksi saling jeung nonton ditampa Pengetahuan Alam anu barudak anu sanés.
  • Nulis ka lokal Anjeun MP atanapi Premier sareng ngantep éta terang anjeun ngadukung jurus Pamaréntah Féderal pikeun nyabut program ieu dina kahadean program anu leuwih transparan sarta aktif. Pikeun aman hartosna langkung ti langkung séksual sadar sareng ngawengku ditampa dina sagala bentuk na. Hiji program anu ngadukung unit kulawarga sareng ngamungkinkeun éta fungsina pikeun ngajarkeun generasi-saarah anu nilai sareng peunteun-core anu dilampahkeun di Program Sakola Aman.
  • Sateuacan Anjeun milih, pastikeun anjeun terang naon masing-masing tiasa nampi calon sareng program éta bakal aranjeunna nampi. Perlantikeun sora anjeun sacara serius sareng ngirim talatah ka calon-calon yén anjeun moal ngoloskeun hak kulawarga.
Pamaréntah ngan bisa nyadiakeun naon waé anu hoyong, upami kami ngabejaan aranjeunna munggaran. Ngartos sareng ngagungkeun kabisa anjeun salaku indungna pikeun panduan anak anjeun. Upami anjeun parantos sesah di komunikasi sareng ngarti kana peran anjeun, milari sareng ngadaptarkeun di program rojongan parenting dijalankeun ku pusat masarakat satempat. Teu pilihan anu aman pikeun ngantosan anak anjeun janten kalibet dina program anu parantos nutupan parantosanna dina anjeun sareng nyorong rasiah sareng "privasi" anu ditorong ku nu disebut Pilihan Sakola Aman.
Ulah ngantep program ieu ngagem anjeun handap-cimata pas!

Taros Kami: Info_cause@stopsafeschools.org

Mantuan kami pikeun ngajaga budak urang. Sumbangan ka ngakibatkeun. Bank: NAB BSB: 083-547 Priangan: 87-690-0206

Otorisasi ku John Vincent Boland. 30 Star Crs. Hallam. Victoria. 3803.