Programi i Shkollave të Sigurta është zbatuar në shkolla në të gjithë Australinë duke mësuar ideologji gjinore LGBT fëmijëve gjatë një kohe që identiteti i tyre seksual po zhvillohet dhe kur ata janë të prekshëm nga konfuzioni seksual. Australia më pas ka parë një shpërthim në numrin e fëmijëve të dërguar në klinikat gjinore. Uebfaqja CAUSE ka shumë artikuj profesionalë mbi transgjinorizmin, Disforinë Gjinore, Terapinë e Konvertimit, Ndryshimet e Seksit dhe Shkollat ​​e Sigurta, nga profesionistë si Profesor John Whitehall, Profesor Dianna Kenny dhe shumë të tjerë.
Shkolla të Sigurta & Prekja e Gishtit

Shkollat ​​e Sigurta.

Ideologjitë gjinore në shkolla.

Femër_Detransizim & Ridentifikim & Gisht

Dokumente Profesionale mbi Transgjinizmin.

Mjekët mjekësor shpjegojnë realitetet e Transgjinorizmit.

Prof. John Whitehall _005 me Finger

Prof. John Whitehall Shkruan në Revistën Quadrant mbi Disforinë Gjinore.

Bllokuesit e hormoneve dhe të gjitha gjërat Transgjinore.

Faqja e parë e videos Rev_004

Këshillim dhe terapi që funksionon.

Dy ish-lezbike, një homoseksual dhe një ish-bisedë për të lënë jetën e tyre të ish LGBT-së. Një 13 të tjera tregojnë historitë e tyre të shkruara për mënyrën se si këshillimi i ndihmoi ata.

Walter_Heyer_Laura & Finger

Uebfaqja e pendimit për ndryshimin e seksit të Walt Heyer.

Walt Heyer jetoi si një grua Laura për 10 vjet para se të kufizohej dhe të pranonte që një person nuk mund të ndryshojë seksin e tij.

Psikolog në internet_2_Tapëzimi_Gisht

Nevoja për të gjetur këshilltarë.

Gjeni këtu.

Shkolla të Sigurta Ideologji Gjinore.

Shkolla të Sigurta Ideologjia Gende - Jones Lathem Devine (Shigjeta)

Studentët në klasë luajnë me sjellje LGBT

Programi i Shkollave të Sigurta të ideologjive gjinore u porosit nga një grup njerëzish qëndrimi i të cilëve ishte i nderuar pasi që fillimisht ishte krijuar për të trajtuar problemin e ngacmimit.
Ajo që është bërë në vend të kësaj shtyu kufijtë përtej fushës për të cilën u financua. Ne qëndrojmë së bashku dhe mbështesim Qeverinë Federale të Koalicionit në heqjen e fondeve dhe mbështetjes për këtë program në formën e tij aktuale.
Axhenda e shtyrë nga aleanca Safe Schools synon të rinjtë dhe fëmijët në një moshë shumë të prekshme dhe synon t'i ndajë ata nga thelbi i tyre tradicional i familjes dhe vlerat e komunitetit për të mbështetur të gjithë qytetarët. Ne kërkojmë që ju të largoni vëmendjen nga ky program dhe drejt një programi më të mirë që synon të trajtojë përfshirjen dhe pranimin NUK i bazuar dhe i njëanshëm ndaj gjinisë dhe seksualizimit.

Disforia Gjinore e Fëmijërisë. 12 Seri Video me Transkriptime.

Konfuzion seksual. Terapia hormonale. Kirurgjitë e ripërcaktimit të seksit. Këshillimi psikologjik. Transgenderizmi i Shpjeguar.
Prof. John Whitehall _Luaje_Bardhe

PROFESORI JOHN WHITEHALL.

Shikoni videot në anglisht ose përdorni përkthyesin Google në këtë faqe për të lexuar transkriptimet në gjuhën tuaj.

Çdo prind e di se kur rritet fëmija, ka shumë fusha të cilat mund të jenë të vështira për tu zgjidhur, dhe secili fëmijë ka nevojë për planin e vet të kujdesit. Por ne të gjithë e dimë se zjarri është i rrezikshëm, prandaj i paralajmërojmë fëmijët për rreziqet në një mënyrë që ata mund ta kuptojnë. Ne nuk u lejojmë atyre të mësojnë se zjarri është i rrezikshëm duke i lënë ata të luajnë me të. Vrasjet dhe dhimbja do të ndjehen shumë kohë pasi dëmi do të ishte bërë nëse kjo do të ishte kështu. Në të njëjtën mënyrë, pse duhet të na kërkohet t'i lejojmë fëmijët tanë të përfshihen në programe të cilat në mënyrë të pandërprerë u kërkojnë fëmijëve të pezullojnë besimin e tyre në njësinë e tyre familjare për të ofruar udhëzimet e nevojshme për të punuar në rrugën e tyre përmes çështjeve të pubertetit, maturimit dhe zhvillimit i nënshtrohen "edukimit" edhe përtej fushës së anti-ngacmimit dhe pranimit të diversitetit. Megjithatë, kjo është ajo që na kërkon programi i shkollave të sigurta.

Anëtar i Parlamentit Australian Z. Andrew Haste.

Andrew Hastie_003

Deputeti Andrew Hastie flet në programin "Shkolla të Sigurta" në Parlamentin Australian.

Kuptoni axhendën dhe barazoni fushën e lojës - zbuloni pse ky program mësohet vetëm pas dyerve të mbyllura dhe pa ndonjë zgjedhje të prindërve. Nëse siguria e fëmijëve tanë ka ndonjë rëndësi, ajo duhet të jetë e hapur për shqyrtim dhe përfshirje nga të gjithë ata që merren me rritjen e të rinjve për të kuptuar se ne jemi një njerëzim i larmishëm, i barabartë në të gjitha mënyrat. Kërkoni një kopje të kurrikulës dhe nëse jeni me fat të gjeni një shkollë të gatshme të zbulojë përmbajtjen e saj, jini të gatshëm të kuptoni thirrjen për veprim që kemi vendosur para jush.

Roz Ward arkitekti i Shkollave të Sigurta pranon se Shkolla e Sigurt nuk ka të bëjë me ngacmimin.

Roz Ward Nxori Shkolla të sigurta_006

Roz Ward arkitekt i Programit "Safe Schools" pranon se Safe Schools nuk ka të bëjë me ngacmimin.

Për ata prej jush që nuk jeni ende gati të dorëzoni të drejtat tuaja si prind për të mësuar dhe udhëzuar fëmijët tuaj nëpërmjet fazës së pranueshme shpesh të paqëndrueshme dhe konfuze të pubertetit dhe maturimit, ju lutemi të jeni aktiv! Tani është koha për t'u bashkuar me mbështetjen për heqjen e këtij programi eksperimental dhe ndarës.

Një nënë flet për zbulimin e ideologjive gjinore që djali i saj po mësohet në shkollë.

Cella White_003

Historia e Cella-s për fëmijët e saj dhe Programi "Shkolla të Sigurta" në shkollën e tyre.

Ja se si mund ta rilidhni komunitetin tonë për të zhvilluar në mënyrë aktive një ndjenjë më të fortë të përfshirjes dhe pranimit:
  • Jini aktivë në shkollën tuaj. Gjeni se çfarë iniciativash të komunitetit kanë aktualisht në vend për të festuar njerëzit unikë që përbëjnë komunitetin - bashkohuni dhe festoni shumë ngjarje që shkollat ​​vendosin për të mbështetur të gjithë anëtarët e komunitetit të tyre shkollor - jo vetëm ata që axhenda e tyre mund të jetë e orientuar drejt seksuale identiteti si bazë për të qenë.
  • Gjeni se çfarë mëson shkolla juaj dhe programet që ata përdorin për t'u mësuar fëmijëve dhe të rinjve në lidhje me pranimin në T ALL GJITHA format e saj - për barazinë, dhembshurinë dhe kuptimin e diversitetit në të gjitha format. Mbështetni shkollën tuaj duke u informuar dhe kuptuar që SAFE nuk barazohet vetëm me ekspozimet seksuale.
  • Merrni përsëri fjalën SAFE - sigurohuni që të mos jetë një eufemizëm për rregullimin e fëmijëve përtej kuptimit të tyre dhe prirjes natyrale të kuriozitetit. Fëmijët piqen me ritme të ndryshme dhe ky program nuk e lejon këtë. Ajo detyron ideologjinë dhe vendimmarrjen në zona të ndjeshme, përpara se shumë fëmijë të jenë gati të kuptojnë madhësinë dhe jetëgjatësinë e zgjedhjeve që bëhen. Pjekuria dhe pjekuria seksuale NUK MUND të detyrohet dhe metoda e heqjes së përfshirjes prindërore që mbështet ky program, nuk është një iniciativë shëndetësore që ne duhet ta rrimë lehtë dhe ta pranojmë. THUAJ JO! dhe sigurohuni që shkolla juaj është në dijeni të vendimit tuaj.
  • Nëse fëmijët tuaj nuk janë ende në shkollë, mësoni rreth shkollave në zonën tuaj duke i vizituar ata dhe duke kërkuar të ecni gjatë një periudhe pushimi ose pa pagesë. Shihni se si fëmijët bashkëveprojnë me njëri-tjetrin dhe shikojnë fëmijët e pranimit NATURAL që kanë të tjerët në veprim.
  • Shkruani në lokal tuaj Deputet ose kryeministër dhe le ta dinë që ju e mbështesni qëndrimin e Qeverisë Federale për të hequr këtë program në favor të një programi më transparent dhe aktiv. Që SAFE të thotë më shumë se seksualisht të vetëdijshëm dhe të përfshijë pranimin në të gjitha format e saj. Një program që mbështet njësinë e familjes dhe e lejon atë të funksionojë në mësimin e gjeneratës së ardhshme vlerat dhe kuptimet thelbësore që Programi i Shkollave të Sigurta kërkon të heqë prej saj.
  • Para se të votoni, sigurohuni që ta dini se çfarë mbështet secili kandidat dhe programet që do të miratojnë. Merrni seriozisht votën tuaj dhe dërgoni një mesazh drejtuar kandidatëve se nuk do të toleroni heqjen e të drejtave të familjes.
Qeveria mund të sigurojë vetëm atë që duam, nëse i themi së pari. Kuptoni dhe festoni aftësinë tuaj si prind për të drejtuar fëmijën tuaj. Nëse keni vështirësi në komunikimin dhe kuptimin e rolit tuaj, kërkoni dhe regjistrohuni në programet mbështetëse të prindërve të drejtuar nga qendrat e komunitetit lokal. Nuk është një alternativë e sigurt për t'u lejuar fëmijëve tuaj të përfshihen në një program që ka mbyllur dyert e tij dhe ju inkurajon fshehtësinë dhe "privatësinë" e shtyrë nga të ashtuquajturat opsionet e shkollave të sigurta.
Mos lejoni që ky program t'ju vërë poshtë - Hidhni poshtë!

Na kontaktoni. Email: cause.victoria@gmail.com

Na ndihmoni të mbrojmë fëmijët tanë.

Dhuro për SHKAQN. Banka: NAB BSB: 083-547 ACC: 87-690-0206


src = ”https://code.responsivevoice.org/responsivevoice.js?key=zodw83qY”>

Klikime: 1580

Scroll to Top