видеа

-> Луѓето кои се преселиле во спротивниот пол само за да го откријат, не донеле среќа.
-> Професионалци и социјални коментатори кои зборуваат за трансродовизам.
-> Објаснување на професорот Johnон Вајтхол за родовата дискригија во детството.
-> Дајан Колберт зборувајќи за сексуализирање на децата во училиштата.
-> Родители, политичари и социјални коментатори дискутираат за родовите идеологии во училиштата.
-> Д-р Квентин Ван Метар кој работел на клиника трансродови деца.