Minangka Wong Tuwa Kita Dikarepake Kanggo Anak Kita:

-> Ideologi gender dibuang saka program ing sekolah.
-> Program bullying sing ngatasi kabeh jenis bullying diimplementasi ing sekolah.
-> Sing guru duwe pedoman sing ketat babagan apa sing diajokake ing area seksualitas.
-> Program-program seksual bali menyang pelajaran biologi seksual.
-> Gambar seksual sing overt dibusak saka kabeh program seksual.
-> Program seksual kuwi cocok kanggo umur.
-> Anak-anak kasebut ora dikompromi kanthi diwarah supaya rahasia kelas.
-> Sing tuwane duwe akses tanpa wutuh kanggo isi materi apa wae jinis-ed.
-> Anak-anak ora diwenehi akses menyang situs web sing ana gegayutan karo jinis lan seksualitas.
-> Sing tuwane tetep hak kanggo nemtokake moralitas anak kasebut.
-> Sing cah lanang, kanthi dhukungan kulawarga, bakal diatasi kanggo ngatasi masalah gender.
-> Sing tuwane tetep hak kanggo nemtokake arahe anak ing urip.