Walt Heyer - Mantan Transgender.

Walt duwe crita khas kaya ngono. Gender mbingungake nurture lan penyalahgunaan seksual nyebabake kebingungan seksual lan dysphoria jender.

Walt nuli mudhun dalan transgender supaya urip dadi wanita meh 10 taun. Kebingungan ngrusak sukses karir lan kulawarga.

Pungkasane Walt bisa uga ora nemoni konflik batin. Iki ninggalake urip transgender utawa mati. Walt milih urip. Sampeyan bisa ngakses buku lan dhukungan situs Walt ing kaca iki.

Dokter saiki ora duwe cara kanggo prédhiksi anak-anak dysphoric jender sing bakal dilanjutake ing dysphoria jendere, lan isih meksa umur minimal kanggo terapi lan operasi hormon sing ora bisa diganti.

Walt wis nulis nomer utawa artikel kanggo Wacana Umum babagan gerakan transgender.

Asli muncul ing Wacana Umum: Etika, Hukum, lan Umum sing apik, jurnal online Institut Witherspoon of Princeton, NJ lan dicetak kanthi idin.

https://www.thepublicdiscourse.com/2017/06/19512/

Walt wis nulis nomer utawa artikel kanggo Federalis babagan gerakan transgender.

Walt wis nulis nomer utawa artikel kanggo Signal Daily ing gerakan transgender.

Walt Heyer nyerat babagan uripe wiwit bocah bingung menyang transwoman lan bali.

Kanggo ndhukung detransitioners Walt wis nggawe situs web lengkap kanthi artikel, crita lan buku.