Videos

-> Wong-wong sing padha pindhah menyang jinis lawan mung nemokake ora seneng.
-> Profesional lan komentator sosial sing ngomong babagan transgenderisme.
-> Panjelasan Profesor John Whitehall babagan Gender Dysphoria.
-> Dianne Colbert ngandhani babagan seksionis bocah ing sekolah.
-> Para wong tuwa, Politikus lan Komentator Sosial mbahas ideologi jender ing sekolah.
-> Dr. Quentin Van Meter sing makarya ing klinik-klinik transgendering bocah ngomong.