Sekolah Aman Gendhing LGBT Gender ing Sekolah

Ing Australia, ideologi jender LGBT ngajar menyang bocah-bocah ing sekolah mula dikirim ing program sing dijenengi Sekolah Aman. Minangka wong tuwa nolak program kasebut lan jeneng sing diwenehake wis diganti kaping pirang-pirang lan terus nglakoni. Sawetara organisasi beda ngasilake program tambahan sing digunakake uga guru ing kelas jender iki.

Sanajan program Aman Sekolah ujar ora wajib, konsep fluiditas jender saiki digabung menyang program Pendidikan Seksual kita. Kita wis sijine bahan saka sawetara program ing situs iki kanggo informasi.

Bahan Pengajaran Sekolah sing Aman.

Sekolah Sekolah Aman sing Aman lan Bahan Dhukungan sing Aman.

Wong ngobrol babagan Program Sekolah sing Aman.