Sekolah Aman

Sekolah Aman Gendhing LGBT Gender ing Sekolah

Ing Australia, ideologi jender LGBT ngajar menyang bocah-bocah ing sekolah mula dikirim ing program sing dijenengi Sekolah Aman. Minangka wong tuwa nolak program kasebut lan jeneng sing diwenehake wis diganti kaping pirang-pirang lan terus nglakoni. Sawetara organisasi beda ngasilake program tambahan sing digunakake uga guru ing kelas jender iki.

Sanajan program Aman Sekolah ujar ora wajib, konsep fluiditas jender saiki digabung menyang program Pendidikan Seksual kita. Kita wis sijine bahan saka sawetara program ing situs iki kanggo informasi.

Bahan Pengajaran Sekolah sing Aman.

20200531_110358 Driji

Bahan Piwulang Ideologi Jenis Kelamin Sekolah Aman.

20200531_110431 Driji

Hubungan sing Kanan lan Hormat. Materi piwulang gender.

20200531_110515 Driji

Bahan Piwulang Gender Landing sing Aman dening Keluarga Berencana Victoria.

20200531_110551 Driji

Nyekel Wiwitan & Nggawe Bahan Piwulang Mengko.

20200531_110627 Driji

Gambar eksplisit seksualitas sing ora cocog digunakake kanggo mulang siswa.

20200531_110649 Driji

Cara Sext menyang kanca.

20200531_110725 Driji

Dasar Nyegah HIV kanggo Wong Gay.

20200531_110801 Driji

Kebebasan Informasi - Program Sekolah Aman ing Victoria Australia.

Sebab ngirim FOI kanggo nemokake konten program "Sekolah Aman" sing diwulangake marang siswa. Iki tanggepan.

Materi Dhukungan Guru & Wong Tuwa Sekolah sing Aman.

20200531_110828 Driji

Paket PC Binar.

Ndhukung Gender Gender

Paket Sumber Daya Transgender Kanggo Guru.

Wong ngobrol babagan Program Sekolah sing Aman.

Hits: 446

Gulung menyang Top