RESEPIK.

Sampeyan bisa nemokake: -
-> Link menyang buku sing mbahas ideologi jender saiki. Buku bocah.
-> Sawetara dokter wis nulis artikel ing babagan gerakan transgender.
-> Prof John Whitehall wis nulis pirang-pirang artikel babagan Gender Dysphoria. Nomer duwe referensi ilmiah lan pamrentah sing dipasang.
-> Ana link menyang situs web Walt Heyer. Walt transgendered lan urip dadi wanita 10 taun sadurunge detransistionion lan saiki ndhukung transgender liyane pengin ninggalake gaya urip transgender
-> Akeh wong sing duwe gaya urip LGBT kanthi pitulung saka wong liya. Iki minangka crita saka 17 wong sing nyatakake terapi konversi mesthi ngrusak wong.
-> Nyegah Gangguan, promosi Keadilan yaiku kertas dening Universitas La Trobe, Australia, sing negesake yen terapi konversi mesthi cilaka wong. Con Kafataris wis nulis kritéria ing kertas La Trobe.
-> Dr John Whitehall nyathet 12 video seri ing Childhood Gender Dysphoria. Transkrip video, sing bisa diterjemahkan kanthi online menyang basa liyane, bisa ditemokake ing kene.