Sumber Kanggo Pengunjung

Sampeyan bisa nemokake: -

  • Link menyang buku sing mbahas ideologi gender saiki. Buku bocah.
  • Sawetara dokter wis nulis artikel babagan gerakan transgender.
  • Prof John Whitehall wis nulis seri artikel babagan Gender Dysphoria. Nomer duwe referensi ilmiah lan pamrentah sing dilampirake.
  • Ana link menyang situs web Walt Heyer's. Walt transgender lan urip dadi wanita sajrone 10 taun sadurunge transistor lan saiki ndhukung transgender liyane sing pengin ninggalake gaya transgender
  • Akeh wong sing ninggalake gaya urip LGBT kanthi pitulung saka wong liya. Iki crita saka 17 wong sing mbantah pratelan yen terapi konversi mesthi ngrusak wong.
  • Nyegah Mbebayani, promosi Keadilan minangka makalah saka Universitas La Trobe, Australia, sing ujar manawa terapi konversi mesthi ngrugekake wong. Dr. Con Kafataris wis nulis kritik babagan makalah La Trobe.
  • Dr John Whitehall ngrekam 12 seri video babagan Childhood Gender Dysphoria. Transkrip video, sing bisa diterjemahake online menyang basa liyane, bisa ditemokake ing kene.
Prof John Whitehall _006 karo Finger

Prof John Whitehall Nulis ing Majalah Quadrant.

Artikel babagan Gender Dysphoria, Hormone Blockers lan kabeh perkara Transgender

Prof John Whitehall _005

Larangan alternatif jinis eksperimen kanggo bocah. - Prof John Whitehall. Pamrentahan Buruh Victoria ing proses nggawe undang-undang kanggo nglarang disebut "terapi konversi" sing diarani "praktik utawa perawatan sing pengin ngganti, bareng-bareng utawa ngilangi orientasi seksual utawa identitas jender '.

DiannaKenny_001

IS GENDER DYSPHORIA SOCIALLY CONTAGIOUS - Prof Dianna Kenny

Sanajan nggodha nyalahake fenomena kontagion sosial nalika jaman digital, ing ngendi wong-wong, nom-noman lan tuwa, tetep ana simbolis kanthi piranti media sosial, kanthi cepet scan layar kanggo warta paling anyar, fashion, lokasi liburan, pesta rave, utawa situs kencan kanggo negesake "fomo" (yaiku, wedi ora ilang), kontrasi sosial diprediksi tekane saka cyberage kasebut, mula nggawe asal-usul kasebut kanthi jembar ing pikirane manungsa, menehi media sosial dadi peran minangka konduritas sing cekap. .

Dianna_Kenny_main_001

Masalah utama kanggo njupuk keputusan kanggo perawatan transisi jender: Pitakon & Jawaban. - Prof Dianna Kenny.

Ing artikel iki, aku ngrampungake masalah utama ing debat transgender amarga gegayutan karo bocah-bocah lan wong enom. Iki kalebu: Apa "pangobatan transisi jender" aman, "kuratif" lan luwih cocog karo bocah? Nalika ngerteni pitakon-pitakon kasebut, aku njelajah konsekuensi negatif sing ditekan saka remaja baligh lan hormon cross-sex, kalebu ora subur lan kahanan medis liyane lan kenaikan suicidality tanpa perawatan.

Transgener_001

Partisipasi olahraga wanita lan negesake gender: Kursus tabrakan kanggo etika medis. - Prof Dianna Kenny. -

Ing 2009, atlet Afrika Selatan Caster Semenya menang, kanthi wates 20 meter saka saingan sing paling cedhak, acara 800m wanita ing juara dunia atletik. Kamenangan dheweke ora suwe.

Tuduhan timbul manawa Semenya minangka "wong lanang". Wong umur 18 saka sawijining desa sing kurang ing Kali Limpopo ing Afrika Kidul dadi topik sing ora dicritakake ing media internasional sing ngluncurake rincian medis pribadi tanpa idin.

William Malone_001

Sumberdaya Gender Dysphoria kanggo Panyedhiya: Dr. William Malon.

Medikal, istilah transgender / transsexual nuduhake individu sing njupuk langkah sing penting kanggo nampilake awake dhewe menyang masyarakat minangka jinis lawan, kanggo upaya ngeculake dysphoria jender sing abot lan terus-terusan. Ora ana sing lair transgender utawa transsexual lan ora ana ilmuwan sing serius. Sampeyan ora bisa dilahirake menyang awak "salah" ("otak bocah" ing awak bocah wadon kayata).

Rumah Sakit Putri Margaret kanggo Anak_001

Bocah-bocah sing ora duwe warna: apa perawatan perawatan pasien rawat inap? - Dr. Robert Kosky.

Garis pandhuan Perawatan Abstrak kanggo bocah sing gangguan jender saiki durung jelas. Laporan klinis iki nggambarake wolung bocah sing duwe tingkah laku lintas jender sing diobati ing unit rawat inap kanggo bocah. Kasile jangka pendek lan pengamatan klinis jangka panjang diwenehake, sing nuduhake asil umume apik. meksa, nanging uripe bocah gumantung karo kawicaksanane.

Dr. Paul McHugh 002

Seksualitas lan Jenis Kelamin - Dr. Paul McHugh.

Cathetan Editor: Pitakon sing ana gandhengane karo seksualitas lan jinis kelamin ing sawetara aspek paling intim lan pribadi ing urip manungsa. Ing taun-taun pungkasan, dheweke uga nggawe politik Amerika. Kita nawakake laporan iki - ditulis dening Dr. Lawrence S. Mayer, ahli epidemiologis sing terlatih ing psikiatri, lan Dr. Paul R. McHugh, sing paling bisa diarani
psikiater Amerika penting ing setengah abad kepungkur.

Dr Con Kafataris 002

Konversi Therapay Farce - Dr. Con Kafataris.

Universitas La Trobe ngasilake makalah "akademik" sing diarani Preventing Harm, Promoting Justice. Dr. Kafataris negesake pirang-pirang kegagalan.

Walter_Heyer_Laura_001

Situs Web Wirang Sing Ngganti Walt Heyer.

Walt Heyer urip dadi wanita Laura sajrone 10 taun sadurunge mindhahake lan ngakoni manawa wong sing cenderung ngganti jinis.

Kulawarga_Pertama_001

Kulawarga Pisanan - NZ. Peringatan pediatrik kanggo Selandia Baru - Prof John Whitehall.

Epidemi 'dysphoria jender bocah' nyapu ing jagad Kulon. Amarga mbledhos arang banget kurang saka dasawarsa kepungkur, saiki ana peningkatan jumlah bocah sing diwenehake menyang unit sing digawe khusus ing rumah sakit bocah-bocah utama kanthi keluhan 'dheweke wis lair ing awak sing salah'.

Kaca Ngarep Video Rev_005

Terapi Konversi sing Bisa Digunakake.

Ex gay, loro ex lesbi lan ex trans sing ngomong babagan ninggalake tilas urip lan carane "konsultasi" Terapi Konversi.

MP_Greg_Hunt_001

Nyuwun Permintaan Parlementer babagan Transisi Sosial lan Kesehatan Anak.

Surat dening Prof John Whitehall kanggo Menteri Kesehatan Australia, MP Greg Hunt.

Aku nulis kanggo matur nuwun kanggo kuwatir babagan nomer akeh bocah Australia sing dilaporake nandhang lara dysphoria jender lan nyatakake keprihatinan saya amarga kekurangan ilmiah kanggo path medis pengobatan dysphoria jender bocah cilik.

Mikrofon nganggo Panah_001

Wawancara Acara Rush Limbuagh - Prof John Whitehall. -------------

Psikolog Online_001

Link menyang Layanan Konseling Profesional. --------------------

BukuTunyuk_Red_Finger

Tautan menyang Panulis Buku lan para penjual.

Buku sing ngatasi ideologi Transgender. Buku gender sing cocog diwaca karo bocah.

Apa Sing Nggawe Bocah Cilik

Apa Sing Bocah lanang Cilik digawe? Panganggit - Wendy Francis.

Anak lanang tuwuh dadi wong lanang. Girls ora bakal. Apa sing nggawe bocah cilik khusus? Inggih, sing akeh alasan liyane. Sampeyan bisa mikir sawetara?

Apa Sing Nggawe Bocah-Bocah Cilik

Apa Sing Nggawe Bocah-Bocah Cilik? Panganggit - Wendy Francis.

Ora ana sing milih apa dheweke lair dadi bocah wadon utawa bocah lanang. Lan siji ora luwih apik tinimbang liyane. Nanging ana akeh sing apik yen dadi bocah wadon! Apa sing nggawe bocah-bocah wadon dadi istimewa?

Hits: 571