Artikel Quadrant Miturut Prof John Whitehall.

Prof John Whitehall _001
Therapy Konversi, Bocah-bocah ALP lan Anak-anak Jender

Munculake kamenangan kanggo pangerten nalika Partai Buruh Australia Federal mundur saka tujuan umum kanggo nglanggar praktik 'konversi lan terapi reparatif ing wong LGBTIQ + ing Konferensi Nasional ing Adelaide

shutterstock_1449988532_Small_Square
Eksperimen ing Gender Dysphoric Kids

Sekawan panaliten sing bubar diterbitake ing Pediatrics, jurnal bergengsi saka American Academy of Pediatrics, ngonfirmasi basis eksperimen "Protokol Walanda" intervensi medis kanggo dysphoria jender bocah saiki praktek ing saindenging jagad Kulon, kalebu klinik khusus ing rumah sakit bocah-bocah Australia.

shutterstock_139705867_Small
Gender Dysphoria & Surgical.

Ing taun-taun pungkasan, jebule identitas transgender ing bocah-bocah wis luntur saka peradaban kesadaran umum kanggo panggung drama drama budaya sing dimainake ing media, pengadilan, sekolah, rumah sakit, kulawargane, lan ing pikiran lan badan anak. Iku jenis utopian agama karo wong percaya.

shutterstock_1117120196
Pandhuan kanggo ngrusak Olahraga Wanita

Ideologi cairan jender, sing kasunyatan binar jalu lan wanita ora tetep, bisa ngamanake kemenangan paling gedhe saengga dibebasake dening "Pandhuan kanggo nyakup wong transgender lan jender macem-macem jinis olahraga ... ..

shutterstock_1366665182
Pengadilan Keluarga Kudu Nglindhungi Anak-anak Dysphoric Gender

Diagnosis lan manajemen minangka tantangan kanggo profesi medis: pendhidhikan pengadilan minangka tanggung jawab. Kasedhiya karo pengadilan babagan pendhidhikan kasebut minangka latihan ing iman. Ora ana profesi ora kena pengaruh ing tekanan sosial, nanging urip bocah gumantung karo kawicaksanane.

shutterstock_1225451668_Small
Gender Anak Dysphoria lan Hukum

Dysphoria jender ing mangsa kanak-kanak bisa ditegesake minangka kesusahan amarga konflik antara manifestasi fisik jender ing awak lan pemahaman sing ana ing pikiran bocah utawa remaja. Awak ngandharake siji jinis, atine ngrasa liyane.

Prof John Whitehall _003B2
Buruh Victoria kanggo nglarang alternatif kanggo eksperimen jender ing bocah. - Prof John Whitehall

Pamrentahan Buruh Victoria ing proses nggawe undang-undang kanggo nglarang disebut "terapi konversi" sing diarani "praktik utawa perawatan sing pengin ngganti, bareng-bareng utawa ngilangi orientasi seksual utawa identitas jender '.