Privacy

PRIVASI ANDA

Paling dianyari: 10 September 2018

At sekolah-sekolah, kita setya nglindhungi privasi panjenengan minangka pelanggan lan pengunjung online menyang situs web kita. Kita nggunakake informasi sing kita kumpulake babagan sampeyan ngoptimalake layanan sing kita nyedhiyani kanggo sampeyan. Kita ngurmati privasi lan rahasia informasi sing diwenehake dening panjenengan lan patuhi Prinsip-Prinsip Privasi Australia. Mangga maca kebijakan privasi kita ing ngisor iki kanthi teliti.

INFORMASI KAMI Ngumpulake Sampeyan

Ing sadhuwure kunjungan menyang situs web kita utawa nggunakake produk lan layanan kita, kita bisa entuk informasi ing ngisor iki babagan panjenengan: jeneng, jeneng perusahaan, alamat email, nomer telpon, rincian kartu kredit, alamat tagihan, lokasi geografis, alamat IP, respon survey, pitakon ndhukung, komentar blog lan media sosial nangani (bebarengan karo 'Data Pribadi').

Layanan kita ora diarahake menyang wong ing 18 lan kita ora sengaja ngumpulake Data Peribadi saka sapa waé ing 18. Yen kita dadi weruh yen anak ing 18 wis nyedhiyakake kita karo Data Peribadi, kita bakal mbusak informasi kasebut kanthi cepet. Yen sampeyan dadi wong tuwa utawa wali anak lan pracaya, sampeyan wis nyedhiyani Pribadi Data tanpa idin, banjur hubungi.

Sampeyan bisa mriksa, mbenerake, nganyari utawa mbusak Data Pribadi kanthi nglebetake akun sampeyan lan nggawe owah-owahan dhewe utawa ngubungi kita langsung kanggo nglakoni.

BAGA KAYA MENGGUNAKAN INFORMASI INI

Informasi pribadhi: Gunakake informasi sing kita kumpul kanggo ngirim layanan kita marang sampeyan, kalebu: sesambungan karo sampeyan, nyedhiyakake dhukungan teknis, menehi kabar babagan nganyari lan nawakake, nuduhake isi migunani, ngukur kepuasan pelanggan, ndandani masalah lan menehi sampeyan kanthi pribadi pengalaman situs web.

Komunikasi pemasaran mung dikirim menyang sampeyan yen sampeyan wis njaluk utawa langganan kanggo wong-wong mau. Sampeyan bisa milih metu saka komunikasi marketing kita sawayah-wayah kanthi unsubscribe utawa emailing kita lan panyuwunan sampeyan bakal dilakokno langsung.

Informasi Non-Pribadi: Kita uga nggunakake informasi sing dikumpulake ing formulir sing dikumpulake lan ora diarani kanggo nambah layanan kita, kalebu: ngatur situs web kita, ngasilake lapuran lan analytics, iklan produk lan layanan, ngenali tuntutan pangguna lan ngewangi ngatasi kebutuhan pelanggan umum .

Sembarang informasi sing sampeyan pilih kanggo publik, kayata komentar blog lan testimoni ing situs web kita, bakal kasedhiya kanggo wong liya ndeleng. Yen sampeyan mbusak informasi kasebut ing salajengipun, salinan bisa uga bisa ditampilake ing kaca sing di-cache lan diarsipake ing situs web liya utawa yen wong liya wis nyalin utawa nyimpen informasi kasebut.

PENYIMPANAN LAN KEAMANAN INFORMASI INI

Kita bakal nggunakake kabeh cara sing cukup kanggo nglindhungi rahasia Data Pribadi nalika kita duwe utawa kontrol. Kabeh informasi sing ditampa saka sampeyan disimpen lan dilindungi ing server aman kita saka panggunaan utawa akses sing ora sah. Informasi kertu kredit dienkripsi sadurunge transmisi lan ora disimpen dening kita ing server kita.

Kanggo ngidini supaya ngirim layanan, kita bisa nransfer informasi sing diklumpukake babagan sampeyan, kalebu Data Pribadi, antarane wates kanggo panyimpenan lan pamroses ing negara liyane saka Australia. Yen Data Pribadi sampeyan ditransfer lan diproses ing luar Australia, iku mung bakal ditransfer menyang negara sing duwe perlindungan privasi sing cukup.

Kita tetep informasi pribadhi kanggo anggone mbutuhake layanan kanggo sampeyan lan uga perlu kanggo netepi kewajiban legal kita, mutusake masalah lan persetujuan kita.

Ing acara ana pelanggaran keamanan kita lan Data Pribadi dirampungi, kita bakal kanthi cepet nyatakake sampeyan netepi hukum sing ditrapake.

COOKIES AND PIXELS

A cookie minangka file cilik sing dipasang ing browser web sing ngumpulake informasi babagan prilaku browsing web. Nggunakake cookie ngidini situs web kanggo ngatur konfigurasi kanggo kabutuhan lan preferensi. Cookies ora ngakses informasi sing disimpen ing komputer utawa Data Piranti (umpamane jeneng, alamat, alamat email utawa nomer telpon). Paling browser web kanthi otomatis nampa cookie nanging sampeyan bisa milih kanggo nolak cookie kanthi ngganti setelan browser sampeyan. Nanging, iki bisa nyegah sampeyan supaya bisa njupuk keuntungan saka situs web kita.

Situs web kita nggunakake cookie kanggo nganalisa lalu lintas situs web, nyedhiyakake sharing media sosial lan fungsionalitas sing disenengi lan ngewangi kita nyedhiyakake pengalaman pengunjung situs sing luwih apik. Kajaba iku, cookie lan piksel bisa digunakake kanggo ngawasi iklan sing cocog kanggo pengunjung situs web liwat layanan pihak katelu kayata Google Adwords lan Adverts Facebook. Iklan iki bisa ditampilake ing situs web iki utawa situs web liyane sing sampeyan kunjungi.

Nuduhake INFORMASI ING KELAYAKAN THIRD

Kita ora lan ora bakal ngedol utawa menehi hasil ing Data Pribadi utawa informasi pelanggan.

Rincian Data Pribadi sampeyan mung dibeberke menyang panyedhiya pihak katelu yen dibutuhake dening hukum, barang utawa layanan sing sampeyan tuku, kanggo pamroses pembayaran utawa kanggo nglindhungi hak cipta, merek dagang lan hak-hak hukum liyane. Supaya sampeyan bisa mbagi Data Pribadi karo panyedhiya layanan, kita mung bakal nglakoni yen pihak kasebut setuju kanggo netepi standar privasi kita sing kasebut ing kebijakan privasi lan sesuai karo hukum sing ditrapake. Kontrak karo pihak katelu nglarang nggunakake Data pribadi kanggo maksud apa wae tinimbang sing dituduhake.

DISCLOSURE INFORMASI INI

Kita bisa uga kudu nyampekno informasi tartamtu, sing uga kalebu Data Pribadi, kanggo ngetrapake persyaratan hukum, kayata hukum, angger-angger, panuntun dhuwit, dhuwit, njamin, nalika proses legal utawa nanggepi kanggo panyuwun lembaga penegak hukum. Uga, kita bisa nggunakake Data Pribadi kanggo nglindhungi hak, properti utawa safety saka sekolah-sekolah, pelanggan utawa pihak katelu.

Yen ana owah-owahan kontrol ing salah siji saka bisnis (manawa kanthi merger, sale, transfer aset utawa liya), informasi customer, sing bisa kalebu Data Pribadi, bisa ditransfer menyang pembeli miturut persetujuan rahasia. Kita mung bakal ngandhani Data Pribadi sampeyan kanthi becik lan ing ngendi ditrapake ing kahanan ing sadhuwure.

TUTUP LAN SITUS LAYANAN LAIN

Situs web iki bisa ngemot pranala menyang situs web liya. Tautan iki mung ditrapake kanggo sampeyan. Pranala menyang situs web pihak katelu ora minangka sponsor utawa endorsement utawa persetujuan situs web kasebut. Monggo weruh yen kita ora tanggung jawab kanggo praktik privasi situs web kasebut. Kita ngajak para panganggo kita supaya ngerti, nalika ninggalake situs web kita, kanggo maca statement privasi saben situs web sing ngumpulake informasi sing bisa dingerteni pribadi. Kebijakan privasi iki mung ditrapake kanggo informasi sing dikumpulake dening situs iki.

Ganti pituduh PRIVACY

Nalika rencana kanggo njamin kawicaksanan kita saiki, kebijakan iki bisa diganti. Kita bisa ngowahi kebijakan iki sawayah-wayah, kanthi pratelan tunggal kita lan kabeh modifikasi bakal langsung ditrapake nalika posting kita saka modifikasi ing situs iki. Mangga bali kanthi periodik maneh kanggo mriksa kebijakan privasi kita.

KONTAK US

Yen sampeyan duwe pitakonan utawa pitakonan kapan wae babagan kebijakan privasi utawa nggunakake Data Pribadi, hubungi kami ing https://www.stopsafeschools.com/contact lan kita bakal nanggapi ing jam 48.

SYARAT-SYARAT LAN KAHANAN

PLEASE READ SYARAT LAN KONDISI MENGGUNAKAN SEGAMEN DINI MENGGUNAKAN WEBSITE INI.

Sugeng rawuh ing situs web kita. Yen sampeyan terus nelusur lan nggunakake situs web iki, sampeyan setuju kanggo tundhuk lan diikat ing syarat lan kondisi panggunaan ing ngisor iki, sing bebarengan karo kebijakan privasi lan wewaler situs web, sekolah-sekolahhubungan sampeyan karo sampeyan kanthi nggunakake situs iki.

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan bakal nemtokake sampeyan nampa syarat lan kondisi panggunaan kasebut. Kanggo tujuan istilah lan kondisi kasebut, "Us", "Our" lan "We" nuduhake sekolah-sekolah lan "Sampeyan" lan "Panjenengan" nuduhake sampeyan, klien, pengunjung, pangguna situs web utawa wong nggunakake situs web kita.

PINDAAN TERMA

Kita duwe hak ngowahi, ngowahi, nambah utawa mbusak bagian saka istilah kasebut kapan wae. Mangga dipriksa syarat-syarat kasebut sacara rutin sadurunge nggunakake situs web kita kanggo mesthekake yen ana owah-owahan. Kita bakal usaha kanggo nyorot owah-owahan sing signifikan utawa substantif kanggo sampeyan ing ngendi bisa. Yen sampeyan milih nggunakake situs web kasebut, kita bakal nganggep yen panggunaan minangka bukti muktembakake persetujuan lan panriman sing dijupuk saka istilah kasebut sekolah-sekolahhak lan kewajiban kanggo siji liyane.

Batesan LIABILITAS

Iku prasaja penting kanggo sampeyan nggunakake situs web kita sing setuju lan nampa sekolah-sekolah ora tanggung jawab sah kanggo samubarang mundhut utawa karusakan sampeyan bisa uga nandhang gegayutan karo panggunaan situs web kasebut, manawa saka kasalahan utawa saka ngilangi dokumen utawa informasi, barang utawa layanan apa wae sing bisa kita tawakake utawa saka panggunaan liya situs web kasebut. Iki kalebu panggunaan utawa panyandian kanggo konten, pranala, komentar, utawa iklan pihak katelu. Panggunaan, utawa panyandian, sembarang informasi utawa bahan ing situs web iki pancen ana ing resiko sampeyan, sing ora bakal tanggung jawab.

Iku bakal tanggung jawab dhewe kanggo mesthine yen produk, layanan utawa informasi sing kasedhiya liwat situs web iki ketemu syarat spesifik, pribadhi. Sampeyan ngakoni manawa informasi lan materi kasebut bisa ngemot akurat utawa kasalahan lan kanthi tegas ngetungake tanggung jawab kanggo kaancaman utawa kasalahan kasebut kanthi maksimal sing diwenehake dening hukum.

KOMPETISI DAN AKUN KONSUMEN

Kanggo tujuan Jadwal 2 Hukum Konsumtif Australia, khusus bagean 51 kanggo 53, 64 lan 64A bagean 3-2, Divisi 1, Subdivision A saka Kompetisi lan Konsumen UU 2010 (Cth) sekolah-sekolahtanggung jawab kanggo nalisir saka syarat persetujuan iki diwatesi: sing nyedhiyakake barang utawa layanan kanggo sampeyan maneh; panggantos barang kasebut; utawa bayaran biaya gadhah barang utawa layanan sing diwenehake maneh menyang sampeyan.

Sampeyan kudu luwih saka umur 18 nggunakake situs iki lan tuku barang utawa layanan apa wae.

PENGANGKUTAN BARANG

Barang fisik bisa dikirim dening Australia Post lan / utawa perusahaan kurir reputable liyane. Pengiriman diproses sakcepete nalika ditampa kanthi lengkap. Pangiriman bisa njupuk antarane dina 2 lan 14, gumantung saka pilihan pangiriman. Pesenan rusak utawa sing ilang kudu diselesaikan karo Australia Post utawa perusahaan kurir langsung lan kita ora tanggung jawab kanggo barang sing rusak ing transit utawa ora ditampa. Penggantian item rusak utawa ilang digawe ing discretion of sekolah-sekolah.

Barang digital dikirim sakcepete. Wigati dimangerteni ana risiko sing ana gegayutan karo ngundhuh piranti lunak lan barang digital. Apa sampeyan duwe masalah teknis ngundhuh barang apa wae, hubungi kita supaya kita bisa nyoba mbantu sampeyan.

MULAI lan REFUNDS

sekolah-sekolah Ngasilake ngasilake lan pangolahan maneh ing aturan hukum Australia.

Apa sampeyan pengin ngasilake pesenan, monggo informasikan ing njero dina tuku karo alasan sing sah kanggo bali. Yen kita ora bisa mutusake masalah sampeyan utawa mbantu sampeyan, kita bakal mbaleni dhuwit nalika ditampa kanthi tepat. Barang sing ora dibukak bakal dibalekake kanthi lengkap. Pembayaran maneh bakal diproses sakcepete lan pembayaran digawe kanthi cara sing padha digawe pembayaran. Kabeh pembayaran maneh digawe miturut discretion of sekolah-sekolah.

TUTUP LAN SITUS LAYANAN LAIN

sekolah-sekolah bisa saka wektu ke wektu nyedhiyani situs web, pranala menyang situs web, iklan lan informasi ing situs web kasebut kanggo penak. Iki ora perlu nyatakake sponsor, endorsement, utawa persetujuan utawa pengaturan antarane sekolah-sekolah lan pemilik situs web kasebut. sekolah-sekolah ora tanggung jawab kanggo konten sing ditemokake ing situs web sing disambung.

sekolah-sekolahsitus web bisa ngemot informasi utawa iklan sing diwenehake dening pihak katelu sekolah-sekolahora nampa tanggung jawab apa wae kanggo informasi utawa saran sing diwenehake langsung menyang pihak katelu. Kita nganakake rekomendasi 'mung' lan ora menehi nasihat utawa ora tanggung jawab apa wae saran sing ditampa kasebut.

Azarya

Kanggo kabeh sing dileksanakake dening hukum, sekolah-sekolah pancen nyatakake kabeh warranties, ditulis utawa diwenehake, kalebu, nanging ora winates, warata diwenehake saka dagang lan fitness kanggo maksud apa waé tartamtu. sekolah-sekolah ora menehi jaminan yen dokumen, barang utawa layanan bakal bebas saka kasalahan, utawa cacat kasebut bakal didandani, utawa situs web utawa server kasebut bebas saka virus utawa komponen mbebayani liyane.

Nalika kita, sawayah-wayah ngupaya nduwe informasi sing paling akurat, andhap lan up-to-date ing situs web kita, ora njamin utawa nggawe perwakilan babagan panggunaan utawa asil panggunaan dokumen, produk, layanan, pranala utawa informasi ing situs web utawa minangka bukti, kesetaraan, akurasi, linuwih, utawa liya-liyane.

Sampeyan tanggung jawab lan ora tanggung jawab sekolah-sekolah kanggo nindakake apa wae lan kabeh biaya servis, ndandani, utawa koreksi. UU sing ditrapake ing negara sampeyan utawa wilayah bisa uga ora ngidini pengecualian kasebut, utamane ora kalebu sawetara jaminan nyata. Sawetara ing ndhuwur ora bisa ditrapake kanggo sampeyan nanging sampeyan kudu njamin sampeyan bakal weruh risiko sing bisa digunakake kanthi nggunakake situs web iki utawa produk utawa layanan sing bisa ditawakake. Sampeyan tanggung jawab kanggo nglakoni.

PRIVASI ANDA

At sekolah-sekolah, kita setya nglindhungi privasi panjenengan. Kita nggunakake informasi sing kita kumpulake babagan sampeyan ngoptimalake layanan sing kita nyedhiyani kanggo sampeyan. Kita ngurmati privasi lan rahasia informasi sing diwenehake dening panjenengan lan patuhi Prinsip-Prinsip Privasi Australia. Mangga maca Kebijakan Privasi sing kapisah kanthi teliti.

Sampeyan bisa ngganti rincian sampeyan kapan wae kanthi menehi saran supaya kita nulis liwat email. Kabeh informasi sing ditampa saka pelanggan bakal dilindhungi dening server sing aman. sekolah-sekolahpiranti lunak server sing aman ngenkripsi kabeh informasi pelanggan sadurunge dikirim menyang kita. Salajengipun, kabeh data pelanggan sing diklumpukake wis aman saka panggunaan utawa akses sing ora sah. Informasi kertu kredit ora disimpen dening kita ing server kita.

PIHAK KETIGA

Kita ora lan ora bakal ngedol utawa menehi hasil ing informasi pribadhi utawa pelanggan. Nanging, sampeyan bisa nggunakake ing pangertèn umum tanpa referensi kanggo jeneng sampeyan, informasi sampeyan kanggo nggawe statistik marketing, ngenali tuntutan pangguna lan ngewangi ngatasi kebutuhan pelanggan kanthi umum. Kajaba iku, kita bisa nggunakake informasi sing sampeyan nyedhiyani kanggo nambah situs web lan layanan nanging ora kanggo panggunaan liyane.

PENUTUPAN INFORMASI

sekolah-sekolah bisa dibutuhake, ing kahanan tartamtu, kanggo nyampekano informasi kanthi apik lan ing ngendi sekolah-sekolahkudu nglakoni supaya ing kahanan kaya mangkene: dening hukum utawa dening pengadilan; kanggo ngleksanakake syarat apa wae perjanjian pelanggan kita; utawa kanggo nglindhungi hak, properti utawa safety pelanggan utawa pihak katelu.

PENGECUALIAN KOMPETITOR

Yen sampeyan ana ing bisnis nggawe dokumen sing padha, barang utawa layanan kanggo tujuan nyedhiyakake kanggo bayaran menyang pangguna, manawa pangguna bisnis utawa kedhaftar domestik, sampeyan bakal dadi pesaing sekolah-sekolah. sekolah-sekolah tegese ora kalebu lan ora ngidini sampeyan nggunakake utawa ngakses situs web kita, kanggo ngundhuh sembarang dokumen utawa informasi saka situs web utawa entuk dokumen utawa informasi kasebut liwat pihak katelu. Yen sampeyan nerbitake istilah iki banjur sekolah-sekolah bakal nyekeli sampeyan kanthi tanggung jawab tanggung jawab kanggo mundhut apa wae sing bisa ditampa lan luwih tahan sampeyan tanggung jawab kanggo kabeh bathi sing sampeyan bisa nggawe saka panggunaan sing ora sah lan ora bener kasebut. sekolah-sekolah reserves hak kanggo ngilangi lan lali akses wong menyang situs web, layanan utawa informasi ing discretion kita.

COPYRIGHT, TRADEMARK, AND RESTRICTIONS OF USE

Situs web iki ngandhut materi sing diduweni utawa dilisensi kanggo kita. Materi iki kalebu, nanging ora diwatesi, desain, tata letak, tampilan, tampilan, merek dagang lan grafis. Sampeyan ora dileksanakake kanggo ngasilake dokumen, informasi utawa bahan ing situs web kanggo tujuan penjualan utawa panggunaan dening pihak katelu. Utamane sampeyan ora dilarang kanggo nerbitake, ngunggah, ngirim elektronik utawa ngedol utawa nyebarake bahan, dokumen utawa produk sing kasedhiya kanggo diundhuh saka wektu ke wektu ing situs iki.

sekolah-sekolah teges kabeh cadangan hak cipta lan merek dagang ing kabeh dokumen, informasi lan bahan ing situs web kita lan kita duwe hak kanggo njupuk tindakan marang sampeyan yen sampeyan nglanggar samubarang syarat kasebut.

Sebarang distribusi utawa reproduksi bagean utawa kabeh isi ing sembarang wangun dilarang liyane saka ing ngisor iki: sampeyan bisa nyithak utawa ngundhuh ing ekstrak hard disk lokal kanggo panggunaan pribadi lan ora komersial; lan sampeyan bisa nyalin isi kasebut menyang pihak katelu kanggo kepentingan pribadi, nanging mung yen sampeyan ngakoni situs web minangka sumber materi.

Sampeyan bisa uga ora, kajaba kanthi ijin ditulis kanthi jelas, disebarake utawa ngeksploitasi isi kasebut. Nor bisa ngirimake utawa nyimpen ing situs web liya utawa wangun liyane sistem pengambilan elektronik.

ANGGOTA AGREEMENT

Syarat lan katemtuan kasebut minangka persetujuan kabeh antarane sampeyan lan panjenengan sekolah-sekolah bab sampeyan nggunakake lan akses menyang sekolah-sekolahsitus web lan panggunaan lan akses menyang dokumen lan informasi kasebut. Ora ana istilah liyane sing kudu kalebu ing Persetujuan iki kajaba ngendi kudu diwenehake dening undang-undang Persemakmuran utawa Negara utawa Wilayah. Kabeh istilah sing diwenehake kajaba sing diwenehake dening statute lan sing ora bisa tinulis tinulis kasebut kanthi tegese dikalahake.

PENGECUALIAN TERMA TERLARIS

Yen angger-angger utawa istilah ing ndhuwur sing bakal ditrapake dening hukum sing ditrapake dadi ilegal, ora sah, utawa ora bisa dileksanakake ing Negara utawa Wilayah apa, banjur angger-angger kasebut ora bakal dileksanakake ing Negara utawa Wilayah kasebut lan bakal dianggep ora tau kalebu ing syarat-syarat kasebut. Negara utawa Wilayah. Klausa kasebut yen legal lan bisa dileksanakake ing Negara utawa Wilayah liyane bakal terus bisa ditrapake kanthi lengkap lan bagean saka persetujuan iki ing Negara lan Teritori liyane. Pengecualian sing ditemtokake saka sembarang istilah miturut paragraf iki ora bakal mengaruhi utawa ngowahi pratelan lengkap lan pambentukan klausul liyane saka syarat lan katemtuan kasebut.

JURISI

Persetujuan lan situs web iki tundhuk karo hukum VICTORIA lan Australia. Yen ana perselisihan antarane sampeyan lan sekolah-sekolah sing nyebabake dakwaan sampeyan kudu ngirim menyang yurisdiksi saka pengadilan VICTORIA.