Perencanaan Kulawarga Victoria - Pendhidhikan Jinis Landing Aman.

Kursus Sex Ed kanggo taun 3 - 10 dening Family Family Victoria.

Buku manual kasebut ora kudu disalin ing bagean endi wae. Dheweke dilebokake ing kene supaya bisa dideleng kanggo nampilake kursus sing diwulang ing sekolah menyang bocah-bocah. Nomer jeneng file nemtokake level taun manual sing ditrapake. Sanajan ana bagean sing kudu ditakoni, dheweke uga mulang anak-anak kita babagan masalah jender lan seksualitas sing kita dadi wong tuwa mbantah

"Istilah gender digunakake kanggo prabédan sing digawe minangka asil saka pangarepan sosial lan budaya babagan apa sing ditrima, cocog, utawa dikarepake kanggo bocah lanang utawa wong lanang utawa wadon utawa wong wadon. Iki beda karo istilah seks sing digunakake kanggo nuduhake bedane biologis utawa fisik antarane awak lanang lan wadon. "

Salajengipun, ing FIO pungkasan, departemen menehi saran supaya guru bisa milih lan milih bahan tambahan sing dianggep cocog, nggunakake keputusan profesional. Kita bakal mbantah manawa ing babagan seksualitas lan hubungan, ora bisa ditampa wong liya milih materi sing cocog. Utawa kanggo nampilake materi kasebut kanggo para siswa tanpa luwih dhisik menehi pesen marang wong tuwa supaya disetujoni. Bukak file lan telusuran "jender" lan "transgender".

Kursus-kursus iki nyedhiyakake konsep kanggo bocah cilik sing ora pantes.

Tuladhane. Iki, kanthi gambar gambar kemaluan wanita, ditampilake kanggo bocah-bocah ing kelas 3 lan 4.

Klitoris
Bonggol cilik iki nduwe endings syaraf luwih akeh tinimbang bagean awak liyane. Nalika wong wadon bisa nggawe bojone utawa bungah, getih ngedab-edabi lan bisa ngrasakake rasa seksi. Apa bagean sing cocog karo bocah lanang?

Conto saka olah raga mahasiswa sing nyedhiyakake masturbasi wadon ing kelas campuran kanggo tingkat taun 5 & 6:

Paulus ing kamar turu, maca majalah adhine. Dheweke ana ing tengah-tengah kaca seratan ing ngendi wong enom nulis nganggo pitakonan sing bakal dijawab karo dhokter. Siji huruf iku babagan bocah enom sing mung ngerti carane masturbasi. Dheweke kepengin weruh amarga dheweke ngomong babagan topik sing padha karo kanca-kanca nalika wayah tengange. Banjur ibune mlaku tanpa nuthuk. Wiwit, Paul ngetokake majalah kasebut. Bapake ndeleng kaca sing diwaca. Apa dheweke nindakake? Kepiye carane?

Penerjemah online bisa diakses ing kene: - https://www.onlinedoctranslator.com/

Buku Panduan Pendhidhikan Seksual.

Gambar Pendidikan Seksual sing dituduhake menyang siswa.