wewaler

Sugeng rawuh ing situs web kita. Yen sampeyan terus nelusur lan nggunakake situs web iki, sampeyan setuju kanggo tundhuk lan bakal diwatesi dening wewaler ing ngisor iki, bebarengan karo syarat lan kondisi panggunaan.

Informasi sing ana ing situs iki mung kanggo tujuan informasi umum lan diwenehake dening sekolah-sekolah. Nalika kita ngupayakake supaya informasi tetep anyar lan bener, kita ora menehi perwakilan utawa jaminan apa wae, nyata utawa diwenehake, bab completeness, akurasi, kehandalan, kesesuaian utawa kasedhiyan bab situs web utawa informasi, produk, layanan , utawa grafis sing gegandhengan ana ing situs web kanggo maksud apa wae. Saben ketergantungan sing sampeyan katulis ing katrangan kasebut pancen kanthi resiko dhewe. Sampeyan kudu nggawe pitakon dhewe kanggo nemtokake yen informasi utawa produk cocok kanggo panggunaan sampeyan.

Situs web kasebut duwe fasilitas Penerjemah Basa. Ora ana tanggung jawab sing dibutuhake kanggo akurasi terjemahan apa wae.

Ing acara ora bakal kita tanggung jawab kanggo maksud apa mundhut utawa karusakan kalebu tanpa watesan, mundhut langsung utawa consequential utawa karusakan, utawa mundhut utawa karusakan apa bae njedhul saka mundhut saka data utawa bathi njedhul saking, utawa karo, nggunakake situs iki .

Liwat situs iki sampeyan bisa nyambung menyang situs web liya sing ora dikontrol sekolah-sekolah. Kita ora duwe kontrol atas alam, isi lan kasedhiyan situs web kasebut. Penyambungan pranala kasebut ora kudu ngandharake rekomendasi utawa ngusulake views sing ditulis ing wong kasebut.

Saben gaweyan digawe kanggo njaga situs web lan mlaku kanthi lancar. Nanging, sekolah-sekolah ora tanggung jawab kanggo, lan ora tanggung jawab kanggo, situs web sing sementara ora kasedhiya amarga masalah technical ngluwihi kontrol kita.

Hak cipta

Situs web iki lan isine hak cipta CAUSE (Coalition Against Unsafe Sexual Sexual) - © 2018. Kabeh hak dilindhungi.

Sebarang redistribusi utawa reproduksi bagean utawa kabeh isi ing sembarang wangun dilarang liyane saka ing ngisor iki. Sampeyan bisa nyithak utawa ngundhuh isi menyang hard disk lokal kanggo panggunaan pribadi lan non-komersial. Sampeyan bisa nyalin sawetara ekstrak mung kanggo pihak katelu kanggo keperluan pribadi, nanging mung yen sampeyan ngakoni situs web minangka sumber materi.

Sampeyan bisa uga ora, kajaba kanthi ijin ditulis kanthi jelas, didistribusifake utawa didhasake kanthi komersial. Sampeyan ora bisa ngirim utawa nyimpen kasebut ing situs web liya utawa wangun sistem pangopènan elektronik liyane.

[/ vc_column_text] [/ vc_column]

Google Translations

Fasilitas Google nerjemahake ing Situs iki ngasilake terjemahan adhedhasar statistik statistik sing ora disimpen ing sistem kita. Informa, agen, lan lisensi kita ora menehi perwakilan utawa garansi babagan apa wae akurasi, jangkep, utawa cocog kanggo maksud apa terjemahan. Informa ora bakal tanggung jawab kanggo kerugian, tumindak, klaim, tuntutan, panjaluk, biaya, biaya, kerusakan, lan tanggung jawab liyane apa wae utawa kepriye njalari langsung utawa ora langsung ana hubungane, amarga ana utawa njedhul saka panggunaan terjemahan . Sampeyan nggunakake fitur iki tundhuk Katentuan kasebut.