Klik video kanggo nonton Profesor John Whitehall sing ngomong (mung ing basa Inggris) utawa klik transkrip lan maca apa sing kudu diomongake ing basa sampeyan. A pdf bisa didownload. Iki ditulis ing basa Inggris nanging kita wis nyedhiyakake link ing ngendi sampeyan bisa ngunggah pdf lan nerjemahake menyang basa sampeyan.