Koalisi Menentang Pendidikan Seksual tanpa kelainan

Sapa Wae

CAUSE "Ngadeg kanggo hak tuwane"

CAUSE (Coalition Against Unsafe Sexual Sexual Education) diselenggarakaké ing Januari 2018 kanggo nggabungake macem-macem kelompok sing dibentuk amarga akeh wong tuwané nanggapi piwulang saka isi sakabèhé ora cedhak saka Pendidikan Seksualitas Komprehensif kayata program Sekolah Aman pisanan, dileksanakake ing sekolah ing guise minangka program anti bullying. Nanging, program iki ora cocog karo program sing dirancang kanggo ngobat-ngrokoktrinasi siswa ing laku tindak-tanduk seksual. Amarga sawetara kekuwatan masyarakat sing kepungkur, program iki wis diwiwiti kaping pirang-pirang lan diimplementasikake menyang sekolah ing sangisore jeneng sing beda-beda. Nanging ideologi inti lan tujuan tetep padha.

Program iki ora cocok kanggo siswa ing pendidikan primer utawa sekunder. Ngemot bahan lan konsep seksual, tanpa ngajar moralitas, nyengkuyung siswa ngeksperimen kanthi seksualitas. Program wis diterapake ing subyek inti supaya ora bisa mbusak mahasiswa saka isi program iki tanpa mangaruhi pendidikan.

Iku maksud CAUSE kanggo nggawe masyarakat weruh isi program kasebut kanthi cara apa wae sing efektif lan cocok, kanthi tujuan utama kanggo mesthekake yen panyedhiya pendidikan ngirimake program kasebut lan ngganti karo program anti-bullying sing bener. CAUSE ngupaya nggoleki hak-hak induk, ing ngendi program ing sekolah sing sifat seksual transparan kanggo wong tuwa. Kanggo mesthèkaké manawa program seksual ana ing formulir sing diwenehake tuwane saben hak, tanpa nyedhot pendidikan anak-anake, kanggo mbusak anak-anake saka kelas kasebut ing discretion.

Kita ing CAUSE ngakoni yen kabeh wong padha karo nilai.
Kita uga nyatakake yen, ing hukum Australia, kabeh wong duwe hak urip sing dikarepake.
Luwih, kita pracaya yen bocah kudu diwuwuh ing moralitas sing diwulangake dening wong tuwane.

Hits: 1341