Program Sekolah Aman wis dileksanakake ing sekolah-sekolah ing saindenging Australia sing mulang ideologi gender LGBT kanggo bocah-bocah sajrone identitas seksuale berkembang lan nalika dheweke rawan gangguan seksual. Australia sabanjure nate njeblug jumlahe bocah sing digawa menyang klinik jender. Situs web CAUSE duwe akeh artikel profesional babagan transgenderisme, Gender Dysphoria, Terapi Konversi, Perubahan seks lan Sekolah Aman, dening para profesional kaya Profesor John Whitehall, Profesor Dianna Kenny lan liya-liyane.
Sekolah Aman & Ngetokake Driji

Sekolah sing Aman.

Ideologi Jenis Kelamin ing Sekolah.

Female_Detransistion & Reidentification & Finger

Kertas Profesional babagan Transgenderisme.

Dokter medis nerangake kasunyatan Transgenderisme.

Prof John Whitehall _005 karo Finger

Prof John Whitehall Nulis ing Majalah Quadrant babagan Gender Dysphoria.

Pamblokir Hormone lan kabeh perkara Transgender.

Kaca Ngarep Video Rev_004

Konseling & Terapi sing Bisa Digunakake.

Kalih jinis lesbian, ex gay lan ex trans ngomong babagan ninggalake mantan LGBT. 13 liyane nuduhake crita sing ditulis babagan carane menehi pitunjuk kanggo wong-wong mau.

Walter_Heyer_Laura & Finger

Situs web Getun Ganti Jenis Kelamin Walt Heyer.

Walt Heyer urip dadi wanita Laura sajrone 10 taun sadurunge mindhahake lan ngakoni manawa wong sing cenderung ngganti jinis.

Psikolog Online_2_Tapping_Finger

Kudu Golek Penasihat.

Temokake ing kene.

Ideologi Jenis Kelamin Sekolah Aman.

Ideologi Gende Sekolah Aman - Jones Lathem Devine (Panah)

Siswa Kelas Nggoleki Prilaku LGBT

Program ideologi jender sing aman ing Sekolah Aman ditugasake dening sekelompok wong sing jabatane mulya amarga asline dirancang kanggo ngatasi masalah bullying.
Apa sing wis dadi wates meksa ngluwihi wates sing dibiayai. Kita ngadeg bebarengan lan ndhukung Pamrentah Federal Koalisi kanggo mbusak dana lan dhukungan kanggo program iki ing formulir saiki.
Agenda sing disurung dening aliansi Sekolah Aman target bocah-bocah lan bocah-bocah ing umur sing rentan banget lan tujuane misahake saka inti kulawarga tradisional lan nilai-nilai komunitas kanggo njaga kabeh warga. Kita njaluk sampeyan ngalihake perhatian saka program iki lan menyang program sing luwih apik kanggo ngrampungake inklusi lan panriman sing ora adhedhasar lan bias nggawe gender lan seksualisasi.

Dysphoria Jenis Kelamin Anak. 12 Seri Video nganggo Transkrip.

Kebingungan seksual. Terapi hormon. Pengendali Reassignment Jinis Konseling Psikologis. Transgenderisme Diterangake.
Prof John Whitehall _Play_White

PROFESOR JOHN WHITEHALL.

Tonton video nganggo basa Inggris utawa gunakake penerjemah Google ing kaca iki kanggo maca transkrip nganggo basa sampeyan.

Sembarang tiyang sepah bilih mangertos nalika mundhut anak, wonten kathah wilayah ingkang saged dipunginaaken, lan saben bocah perlu rencana perawatan piyambak. Nanging kita kabeh ngerti yen geni iku mbebayani, saéngga kita ngelingake anak-anak saka bebaya kanthi cara sing bisa dingerteni. Kita ora ngidini kanggo ngerti sing geni iku mbebayani dening ngeculake wong muter karo. Cilaka lan nyeri bakal dirasakake suwene sawisé karusakan mau wis rampung yen mangkono. Dadi, manawa kudu dijaluk supaya anak-anak kita bisa melu program-program sing diwenehake anak supaya bisa nahan kapercayan ing unit keluarga kanggo nyedhiyani pituduh sing dibutuhake kanggo nyinaoni babagan masalah pubertas, maturasi lan pembangunan lan adhedhasar "pendidikan" ngluwihi lingkup anti-bullying lan nampi keragaman. Nanging iki minangka Program Sekolah Aman sing kudu ditindakake.

Anggota Parlemen Australia Pak Andrew Haste.

Andrew Hastie_003

MP Andrew Hastie ngomong babagan program "Sekolah Aman" ing Parlemen Australia.

Ngerteni agenda lan level lapangan main - goleki kenapa program iki mung diwulangake ing lawang lan tanpa pilihan wong tuwa. Yen keamanan anak-anak kita penting banget, kudu terbuka kanggo mriksa lan melu kabeh wong sing prelu ningkatake para mudha supaya ngerti manawa kita minangka umat manungsa sing beda-beda, padha karo kabeh cara. Nyuwun salinan kurikulum, lan yen sampeyan cukup begja yen bisa sekolah nyritakake isine, siyap ngerti panjaluk sing bakal diwenehake sadurunge.

Arsitek Sekolah Aman Roz Ward ngakoni yen Sekolah Aman ora babagan bullying.

Roz Ward Ditangkap ing Sekolah sing aman_006

Roz Ward arsitek Program "Sekolah Aman" ngakoni manawa Sekolah Aman dudu babagan bullying.

Kanggo sing durung siap kanggo nyerahake hak-hakmu minangka wong tuwa kanggo ngajar lan mimpin anak-anak panjenengan liwat tatacara pubertas lan mateng sing asring molah-malih lan mbingungake, mangga aktif! Saiki iki wektu kanggo nggabungake dhukungan kanggo ngilangi program eksperimen lan pamisah iki.

Seorang ibu ngomong babagan nemokake ideologi gender sing diajarke putrane ing sekolah.

Cella White_003

Crita Cella babagan anake lan Program "Sekolah Aman" ing sekolah kasebut.

Punika cara sampeyan saged nyambungake masyarakat kita kanthi aktif ngembangaken pangertosan lan panriman ingkang langkung kuwat:
  • Aktif ing sekolah sampeyan. Temokake prakarsa komunitas apa sing saiki wis ditindakake kanggo ngrayakake manungsa sing unik sing dadi komunitas kasebut - melu lan ngrayakake akeh acara sing ditindakake sekolah kanggo ndhukung kabeh anggota komunitas sekolah - ora mung sing agenda sing bisa orientasi seksual identitas minangka dhasar kanggo dadi.
  • Temokake apa sing diwulangake sekolah lan program sing digunakake kanggo ngajar bocah lan bocah enom babagan nampa ing KABEH wujud - babagan kesetaraan, welas asih, lan pangerten babagan macem-macem jinis. Ndhukung sekolah sampeyan kanthi menehi informasi lan ngerti manawa SAFE ora padha karo sing wis seksual.
  • Wangsul tembung SAFE - priksa manawa dudu euphemism kanggo ngresiki bocah sing ora dingerteni lan kepinginan alami kanggo penasaran. Anak diwasa kanthi tarif sing beda lan program iki ora ngidini. Iki meksa ideologi lan nggawe keputusan ing wilayah sing sensitif sadurunge bocah isih siyap paham babagan gedhe lan dawa umur pilihan sing dijupuk. Kadewasan lan kadewasan seksual ora bisa dipeksa lan cara ngilangi keterlibatan wong tuwa program iki sing dukung, dudu inisiatif kesehatan sing kudu santai lan nampa. SAY NO! lan priksa manawa sekolah sampeyan ngerti keputusan sampeyan.
  • Yen anak-anak durung sekolah, goleki babagan sekolah ing wilayah sampeyan kanthi ngunjungi lan njaluk supaya lumaku sajrone reses utawa periode bebas. Delengen bocah-bocah sing padha sesambungan lan nonton bocah-bocah sing bisa nampa anak-anak liyane.
  • Tulis menyang lokal sampeyan MP utawa Premier lan supaya padha ngerti sampeyan ndhukung pamaréntahan Federal Federal kanggo mbusak program iki ing sih saka program liyane transparan lan aktif. Kanggo SAFE tegese luwih saka nggawe coro sexsual lan kalebu panriman ing kabeh formulir. Program sing ndhukung unit kulawarga lan ngidini supaya bisa ngajar ing generasi sabanjure nilai-nilai lan inti pemahaman kang program Sekolah Aman nggoleki.
  • Sadurunge sampeyan milih, priksa manawa sampeyan ngerti apa sing diidinake saben kandidat lan program sing bakal didhukung. Njupuk voting sampeyan kanthi serius lan ngirim pesen marang para kandidat yen sampeyan ora bakal ngidini pelanggaran hak-hak kulawarga.
Pamrentah mung bisa nyedhiyani apa sing dikarepake, yen kita ngomong dhisik dhisik. Memahami lan ngayahi kemampuan minangka tiyang sepah kanggo nuntun anak sampeyan. Yen sampeyan duwe masalah ing komunikasi lan mangerteni peran sampeyan, goleki lan ndhaftar ing program dukungan parenting sing dikelola dening pusat masyarakat lokal. Iku ora dadi pilihan sing aman kanggo ngidini bocah sampeyan melu program sing wis ditutup ing sampeyan lan nyengkuyung rahasia lan "privasi" sing didhukung dening apa sing disebut Pilihan Sekolah sing disebut.
Aja ngeculake program iki!

Hubungi Kita. Email: sabab.victoria@gmail.com

Nulungi kita nglindhungi bocah-bocah.

Nyumbang kanggo sabab. Bank: NAB BSB: 083-547 ACC: 87-690-0206

<script
src = "https://code.responsivevoice.org/responsivevoice.js?key=zodw83qY">

Hits: 1580

Gulung menyang Top