MENGUNDI LANGUAGE FOR PARENTS HIGHTS

STOP SEXUALISING OUR CHILDREN

KARYA AS DITEMUKAN

THE GOOD MANY

SUPPORT CAUSE

MANDI kanca-kanca saiki iki!

Gender Dysphoria

Ngomong Transgender.

Profesor John Whitehall. Gender Dysphoria bocah cilik. Seri Video 12 nganggo Transkrip.

Kebingungan seksual. Terapi hormon. Pengendali Reassignment Jinis Konseling Psikologis. Transgenderisme Diterangake.

[/ vc_column]

Sekolah Aman & Video sing gegandhengan.

[/ vc_column] [/ vc_row]
DL Brosur 6pp -1
DL Brosur 6pp - kurang-2
Kekuwatan saka sembarang komunitas sing pinuju dumunung ana ing kono bisa nyawijekake macem-macem bagian anggota kanggo kemajuan umum kabeh. Nalika siji fraksi utawa liyane nyurung sembarang agenda kanggo tujuan tartamtu, lan kanggo ora nglirwakake kabeh merit sajarah lan tradisional sing digawe masyarakat kuwat iku wis teka, banjur wektu wis teka kanggo mikirake maneh ing ideologi sing underpins masyarakat ing wiwitan. Wektu kanggo masyarakat gedhe kanggo ngadeg tenan kanggo kapercayan sing nyakup kabeh anggota.
Program Sekolah Aman ditugasake dening sekelompok wong sing sikap sing mulya amarga dirancang kanggo ngatasi masalah bullying. Apa wae sing dadi wates sing ditindakake luwih gedhe tinimbang ruang lingkup sing dibiayai, lan kita nyuwunake komunitas supaya bisa bebarengan lan ndhukung Pemerintah Koalisi Federal kanggo njabut pendanaan lan dhukungan kanggo program kasebut ing wangun saiki. Agenda sing dikepung dening aliansi Aman Sekolah target remaja lan bocah-bocah ing umur sing rawan banget lan kanthi tujuan kanggo misahake saka inti kulawarga tradisional lan nilai-nilai masyarakat kanggo njunjung kabeh warga. Kita nyuwun sampeyan ngalihake perhatian saka program iki lan nyedhaki program sing luwih apik tumuju kanggo ngatasi katrangan lan penerimaan ora adhedhasar lan bias tumuju jender lan sexualisation.

Andrew Haste ngandika ing Parlemen

Sembarang tiyang sepah bilih mangertos nalika mundhut anak, wonten kathah wilayah ingkang saged dipunginaaken, lan saben bocah perlu rencana perawatan piyambak. Nanging kita kabeh ngerti yen geni iku mbebayani, saéngga kita ngelingake anak-anak saka bebaya kanthi cara sing bisa dingerteni. Kita ora ngidini kanggo ngerti sing geni iku mbebayani dening ngeculake wong muter karo. Cilaka lan nyeri bakal dirasakake suwene sawisé karusakan mau wis rampung yen mangkono. Dadi, manawa kudu dijaluk supaya anak-anak kita bisa melu program-program sing diwenehake anak supaya bisa nahan kapercayan ing unit keluarga kanggo nyedhiyani pituduh sing dibutuhake kanggo nyinaoni babagan masalah pubertas, maturasi lan pembangunan lan adhedhasar "pendidikan" ngluwihi lingkup anti-bullying lan nampi keragaman. Nanging iki minangka Program Sekolah Aman sing kudu ditindakake.

Arsitek Sekolah Aman Roz Ward ngakoni yen Sekolah Aman ora babagan bullying.

Ngerti agenda lan level kolom dolanan - goleki alasan program iki mung diajarke ing lawang tertutup lan tanpa pilihan sepindah. Yen safety anak-anak kita ana ing ngendi wae, mesthine mbukak kanggo pengawasan lan keterlibatan kabeh wong sing prihatin karo ningkatake wong tuwa kanggo mangerteni manawa kita maneka warna, kabeh padha. Nyuwun salinan kurikulum, lan yen sampeyan cukup beruntung bisa nemoni sekolah sing arep nyebarake isi, siap ngerti telpon kanggo tumindak sing disetel sadurunge.

A ibu ngucapake babagan nemokake apa sing diwulang anaké ing sekolah.

Kanggo sing durung siap kanggo nyerahake hak-hakmu minangka wong tuwa kanggo ngajar lan mimpin anak-anak panjenengan liwat tatacara pubertas lan mateng sing asring molah-malih lan mbingungake, mangga aktif! Saiki iki wektu kanggo nggabungake dhukungan kanggo ngilangi program eksperimen lan pamisah iki.
Punika cara sampeyan saged nyambungake masyarakat kita kanthi aktif ngembangaken pangertosan lan panriman ingkang langkung kuwat:
  • Dadi aktif ing sekolah sampeyan. Ngerteni apa prakarsa masyarakat sing saiki ana ing panggonan kanggo ngrameke manungsa unik sing mbentuk komunitas - nggabungake lan ngrayakake acara-acara sekolah sing akeh kanggo ndhukung kabeh anggota komunitas sekolah - ora mung sing sing dadi agenda sing orientasine marang seksual identitas minangka basis kanggo kang.
  • Ngerteni apa sing mulang sekolah lan program sing digunakake kanggo mulang bocah lan bocah muda babagan pamrih ing kabeh formulir - babagan kesetaraan, karep, lan pangerten saka keragaman ing kabeh formulir. Ndhukung sekolah kanthi mangerteni lan mangerteni yen SAFE ora cocog karo apa sing dikandhakake seksual.
  • Njupuk bali tembung SAFE - mesthekake yen iku dudu euphemism kanggo dandan bocah ngluwihi pangerten lan kecenderungan alam kanggo penasaran. Anak-anak diwasa ing macem-macem tarif lan program iki ora ngidini iki. Pasukan iki ndadekake ideologi lan pengambilan keputusan ing wilayah sing sensitif sadurungé bocah-bocah wis siap kanggo ngerteni enormitas lan umur panjang pilihan-pilihan. Kadhangkala lan kadewasan seksual ora bisa dipeksa lan cara njabut keterlibatan wong tuwa program iki nyokong, ora minangka inisiatif kesehatan sing ngirim entuk lungguhan lan nampa. KIDUNG NO! lan mesthekake sekolah sampeyan ngerti keputusane sampeyan.
  • Yen anak-anak durung sekolah, goleki babagan sekolah ing wilayah sampeyan kanthi ngunjungi lan njaluk supaya lumaku sajrone reses utawa periode bebas. Delengen bocah-bocah sing padha sesambungan lan nonton bocah-bocah sing bisa nampa anak-anak liyane.
  • Tulis menyang lokal sampeyan MP utawa Premier lan supaya padha ngerti sampeyan ndhukung pamaréntahan Federal Federal kanggo mbusak program iki ing sih saka program liyane transparan lan aktif. Kanggo SAFE tegese luwih saka nggawe coro sexsual lan kalebu panriman ing kabeh formulir. Program sing ndhukung unit kulawarga lan ngidini supaya bisa ngajar ing generasi sabanjure nilai-nilai lan inti pemahaman kang program Sekolah Aman nggoleki.
  • Sadurunge sampeyan milih, priksa manawa sampeyan ngerti apa sing diidinake saben kandidat lan program sing bakal didhukung. Njupuk voting sampeyan kanthi serius lan ngirim pesen marang para kandidat yen sampeyan ora bakal ngidini pelanggaran hak-hak kulawarga.
Pamrentah mung bisa nyedhiyani apa sing dikarepake, yen kita ngomong dhisik dhisik. Memahami lan ngayahi kemampuan minangka tiyang sepah kanggo nuntun anak sampeyan. Yen sampeyan duwe masalah ing komunikasi lan mangerteni peran sampeyan, goleki lan ndhaftar ing program dukungan parenting sing dikelola dening pusat masyarakat lokal. Iku ora dadi pilihan sing aman kanggo ngidini bocah sampeyan melu program sing wis ditutup ing sampeyan lan nyengkuyung rahasia lan "privasi" sing didhukung dening apa sing disebut Pilihan Sekolah sing disebut.
Aja ngeculake program iki!

Hubungi kita: Info_cause@stopsafeschools.org

Mbantu kita nglindhungi anak-anak kita. Sumbangan menyang CAUSE. Bank: NAB BSB: 083-547 ACC: 87-690-0206

Diweneni dening John Vincent Boland. 30 Star Crs. Hallam. Victoria. 3803.