Syy

yksityisyys

YKSITYISYYS

Viimeksi päivitetty: 10 syyskuun 2018

At stopsafeschools.com, olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi asiakkaana ja verkkosivustollamme vierailijana. Käytämme sinusta keräämiämme tietoja maksimoidaksemme sinulle tarjoamiamme palvelut. Kunnioitamme antamiesi tietojen yksityisyyttä ja luottamuksellisuutta ja noudatamme Australian tietosuojaperiaatteita. Lue alla oleva tietosuojakäytäntömme huolellisesti.

Tietoja, joita keräämme sinulta

Vieraillessamme verkkosivuillamme tai käyttäessämme tuotteita ja palveluitamme, voimme saada seuraavia tietoja sinusta: nimi, yrityksen nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, luottokorttitiedot, laskutusosoite, maantieteellinen sijainti, IP-osoite, kyselyvastaukset, tukikyselyt, blogikommentit ja sosiaalisen median käsitteet (yhdessä 'Henkilötiedot').

Palvelumme ei ole suunnattu 18-järjestelmän alaisille henkilöille, emmekä tietoisesti kerää henkilötietoja keneltäkään 18-palvelun alla. Jos saamme tietää, että 18-luokan lapsi on toimittanut meille henkilötietoja, poistamme nämä tiedot mahdollisimman nopeasti. Jos olet lapsen vanhempi tai huoltaja ja uskot, että hän on toimittanut meille henkilötietoja ilman suostumustasi, ota meihin yhteyttä.

Voit tarkistaa, korjata, päivittää tai poistaa henkilökohtaisia ​​tietojasi joko kirjautumalla tilillesi ja tekemällä muutokset itse tai ottamalla meihin yhteyttä tehdäksesi niin.

Kuinka me käytämme tietojasi

Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot: Käytämme kerättyjä tietoja palvelumme toimittamiseen sinulle, mukaan lukien: kommunikoimme kanssamme, tarjoamme teknistä tukea, ilmoitamme sinulle päivityksistä ja tarjouksista, jaamme hyödyllistä sisältöä, mittaamme asiakastyytyväisyyttä, diagnosoida ongelmia ja tarjota sinulle henkilökohtaisen verkkosivustojen kokemus.

Markkinointiviestintää lähetetään sinulle vain, jos olet pyytänyt tai tilannut ne. Voit milloin tahansa luopua markkinointiviestinnästämme tilaamalla tilauksen tai lähettämällä meille sähköpostia. Pyyntösi toteutetaan välittömästi.

Ei henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevat tiedot: Käytämme myös kerättyjä tietoja aggregoiduissa ja nimettömissä muodoissa palvelumme parantamiseksi, mukaan lukien: verkkosivustomme hallinnointi, raporttien ja analytiikan tuottaminen, tuotteidemme ja palveluidemme mainostaminen, käyttäjien tarpeiden tunnistaminen ja asiakkaiden tarpeiden avustaminen yleensä .

Kaikki tiedot, jotka valitset julkisesti saataville, kuten blogikommentit ja suosittelut verkkosivustollamme, ovat muiden nähtävissä. Jos poistat nämä tiedot myöhemmin, kopiot saattavat olla näkyvissä välimuistiin tallennetuilla ja arkistoiduilla sivuilla muilla verkkosivustoilla tai jos muut ovat kopioineet tai tallentaneet tiedot.

TIETOJEN SÄILYTYS JA TURVALLISUUS

Käytämme kaikkia kohtuullisia keinoja henkilötietojesi luottamuksellisuuden suojelemiseksi ollessamme hallussamme tai hallitsemme niitä. Kaikki sinulta saamasi tiedot tallennetaan ja suojataan suojatuilla palvelimillamme luvattomalta käytöltä tai käytöltä. Luottokorttitiedot salataan ennen lähettämistä, emmekä tallenna niitä palvelimillemme.

Jotta voimme tarjota palvelumme, voimme siirtää sinusta keräämiämme tietoja, mukaan lukien henkilötiedot, yli rajojen säilyttämistä ja käsittelyä varten muissa kuin Australiassa. Jos henkilötietosi siirretään ja käsitellään Australian ulkopuolella, ne siirretään vain maihin, joissa on riittävät yksityisyydensuojat.

Säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi niin kauan kuin tarvitset palveluita sinulle ja muuten tarpeen laillisten velvoitteidemme noudattamiseksi, riitojen ratkaisemiseksi ja sopimusten täytäntöönpanemiseksi.

Jos tietoturvamme rikkou ja henkilökohtaiset tietosi vaarantuvat, ilmoitamme sinulle siitä viipymättä sovellettavan lain mukaisesti.

KOKEET JA PIXELIT

Eväste on selaimeesi sijoitettu pieni tiedosto, joka kerää tietoja verkkoselaamisesta. Evästeiden avulla verkkosivusto voi räätälöidä kokoonpanon tarpeitasi ja mieltymyksiäsi varten. Evästeet eivät pääse käyttämään tietokoneellesi tallennettuja tietoja tai henkilökohtaisia ​​tietoja (esim. Nimi, osoite, sähköpostiosoite tai puhelinnumero). Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit hylätä evästeet muuttamalla selaimen asetuksia. Tämä voi kuitenkin estää sinua hyödyntämästä kaikkia verkkosivustomme etuja.

Verkkosivumme käyttää evästeitä verkkosivustojen liikenteen analysointiin, sosiaalisen median jakamiseen ja miellyttämiseen liittyvien toimintojen tarjoamiseen ja auttaa meitä tarjoamaan parempaa verkkosivustojen kävijäkokemusta. Lisäksi evästeitä ja kuvapisteitä voidaan käyttää asiaankuuluvien mainosten näyttämiseen verkkosivustojen kävijöille kolmansien osapuolien palveluiden, kuten Google Adwords ja Facebook Adverts, kautta. Nämä mainokset voivat näkyä tällä tai muilla verkkosivustoilla, joissa vierailet.

TIETOJEN JAKAMINEN KOLMANSIEN OSAPUOLTEN kanssa

Emme myy, emmekä myy tai käsittele henkilökohtaisia ​​tietoja tai asiakkaan tietoja.

Henkilötietosi paljastetaan kolmansien osapuolien toimittajille vain silloin, kun se on lain edellyttämää ostamillesi tavaroille tai palveluille, maksujen käsittelylle tai tekijänoikeuksien, tavaramerkkiemme ja muiden laillisten oikeuksien suojaamiseksi. Sikäli kuin jaamme henkilökohtaisia ​​tietojasi palveluntarjoajan kanssa, teemme niin vain, jos kyseinen osapuoli on sitoutunut noudattamaan tässä tietosuojakäytännössä kuvattuja tietosuojavaatimuksiamme ja sovellettavaa lakia. Kolmansien osapuolien kanssa tehdyissä sopimuksissamme kielletään heidän käyttämästä henkilötietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin mihin niitä jaettiin.

TIETOJEN ILMOITTAMINEN

Saatamme joutua ajoittain paljastamaan tiettyjä tietoja, jotka voivat sisältää henkilökohtaisia ​​tietojasi, jotta voimme noudattaa lakisääteisiä vaatimuksia, kuten lakia, asetusta, tuomioistuimen päätöstä, haastetta, määräystä, oikeudenkäynnin aikana tai vastauksena lainvalvontaviraston pyyntöön. Voimme myös käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojelemiseen stopsafeschools.com, asiakkaamme tai kolmannet osapuolet.

Jos jossain liiketoiminnassamme määräysvalta muuttuu (sulautumisen, myynnin, omaisuuden siirron tai muun kautta) asiakastiedot, jotka voivat sisältää henkilökohtaisia ​​tietojasi, voidaan siirtää ostajalle luottamuksellisuussopimuksen nojalla. Me paljastamme henkilötietosi vain vilpittömässä mielessä ja missä tahansa yllä mainituista olosuhteista vaaditaan.

Linkkejä muille sivuille

Tämä verkkosivusto voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille. Nämä linkit on tarkoitettu vain avuksesi. Linkit kolmansien osapuolien verkkosivustoille eivät ole näiden verkkosivustojen sponsorointia tai tukemista tai hyväksymistä. Huomaa, että emme ole vastuussa tällaisten muiden verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä. Kannustamme käyttäjiämme olemaan tietoisia verkkosivustoltamme poistuessaan lukemaan jokaisen verkkosivun, joka kerää henkilökohtaisia ​​tietoja, tietosuojalausunnot. Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain tämän verkkosivuston keräämiä tietoja.

YKSITYISYYSPOLITIIKAN MUUTOS

Koska aiomme varmistaa, että tietosuojakäytäntömme pysyy ajan tasalla, tätä käytäntöä voidaan muuttaa. Voimme muuttaa tätä käytäntöä milloin tahansa oman harkintansa mukaan, ja kaikki muutokset tulevat voimaan heti, kun julkaisemme muutokset tälle verkkosivustolle. Palaa säännöllisesti tarkistaaksesi tietosuojakäytäntömme.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Jos sinulla on milloin tahansa kysyttävää tai huolenaiheita tietosuojakäytännöstämme tai henkilötietojesi käytöstä, ota meihin yhteyttä osoitteessa https://www.stopsafeschools.com/contact ja vastaamme 48 tunnin sisällä.

EHDOT

LUE NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT HUOLELLISESTI ENNEN TÄMÄN VERKOSIVUN KÄYTTÖÄ.

Tervetuloa verkkosivuillemme. Jos jatkat tämän verkkosivuston selaamista ja käyttöä, sitoudut noudattamaan seuraavia käyttöehtoja ja sitoutumaan niihin, jotka yhdessä yksityisyyden suojaperiaatteidemme ja verkkosivustojen vastuuvapauslausekkeen kanssa stopsafeschools.comsuhde sinuun suhteessa tämän verkkosivuston käyttöön.

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt nämä käyttöehdot. Näissä käyttöehdoissa tarkoitetaan "meitä", "meidän" ja "me" stopsafeschools.com ja "Sinä" ja "Sinun" viittaa sinuun, asiakkaaseen, vierailijaan, verkkosivuston käyttäjään tai verkkosivustoamme käyttävään henkilöön.

EHTOJEN MUUTTAMINEN

Pidätämme oikeuden muuttaa, muokata, lisätä tai poistaa osia näistä ehdoista milloin tahansa. Tarkista nämä ehdot säännöllisesti ennen verkkosivustomme käyttöä varmistaaksesi, että olet tietoinen muutoksista. Pyrimme korostamaan sinulle merkittävät tai sisällölliset muutokset mahdollisuuksien mukaan. Jos valitset verkkosivustomme, niin pidämme tätä käyttöä vakuuttavana todisteena sopimuksestasi ja hyväksymästäsi, että nämä ehdot koskevat sinun ja stopsafeschools.comoikeudet ja velvollisuudet toisiinsa.

VASTUUN RAJOITUS

Sinun on hyväksyttävä ja hyväksyttävä se, että käytät verkkosivustoamme stopsafeschools.com ei ole oikeudellisesti vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, joita sinulle voi aiheutua verkkosivustosi käytöstä, johtuen virheistä tai puutteista asiakirjoissamme tai tiedoissamme, tarjoamissamme tavaroissa tai palveluissa tai muussa verkkosivuston käytössä. Tämä sisältää kolmannen osapuolen sisällön, linkkien, kommenttien tai mainosten käytön tai luottamisen niihin. Sivustojen tietojen tai materiaalien käyttö tai luottaminen niihin on täysin omalla vastuulla, josta emme ole vastuussa.

Oman vastuullasi on varmistaa, että kaikki tämän verkkosivuston kautta saatavissa olevat tuotteet, palvelut tai tiedot vastaavat henkilökohtaisia ​​vaatimuksiasi. Hyväksyt, että tällaiset tiedot ja materiaalit voivat sisältää epätarkkuuksia tai virheitä, ja suljemme nimenomaisesti pois vastuun tällaisista epätarkkuuksista tai virheistä lain sallimassa laajuudessa.

KILPAILU- JA KULUTTAJAKEHITYS

Australian kuluttajalain 2 luetteloa sovellettaessa, erityisesti 51-53 osan 64, 64 osaston 3 – 2, 1 ja 2010A, kilpailu- ja kuluttajalain XNUMX (Cth) A-osastoa, stopsafeschools.comVastuu kaikista tämän sopimuksen ehtojen rikkomuksista rajoittuu: tavaroiden tai palveluiden toimittamiseen sinulle uudelleen; tavaroiden korvaaminen; tai tavaroiden tai palvelujen toimittamisen uudelleen sinulle aiheutuvien kustannusten maksaminen.

Sinun on oltava yli 18-vuotias käyttämään tätä verkkosivustoa ja ostamaan tavaroita tai palveluita.

TAVAROIDEN TOIMITTAMINEN

Fyysisiä tavaroita voivat toimittaa Australia Post ja / tai muut hyvämaineiset kuriiriyhtiöt. Toimitukset käsitellään heti, kun täysi maksu on saatu. Toimitus voi kestää 2 ja 14 päivän välillä toimitusvaihtoehdosta riippuen. Vaurioituneet tai kadonneet tilaukset tulee ratkaista suoraan Australia Postin tai kuriiriyhtiön kanssa. Emme ole vastuussa tavaroista, jotka ovat vaurioituneet kuljetuksen aikana tai joita ei ole vastaanotettu. Vaurioituneiden tai kadonneiden esineiden korvaaminen tapahtuu stopsafeschools.com.

Digitaaliset tavarat toimitetaan välittömästi. Huomaa, että ohjelmistojen ja digitaalisten tuotteiden lataamiseen liittyy luontaisia ​​riskejä. Jos sinulla on teknisiä ongelmia tuotteidemme lataamisessa, ota meihin yhteyttä, jotta voimme yrittää auttaa sinua.

PALAUTUKSET JA PALAUTUKSET

stopsafeschools.com hoitaa palautukset ja käsittelee palautukset Australian kuluttajansuojalainsäädännön mukaisesti.

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ilmoita siitä meille sisällä päivää ostohetkellä ja pätevä palautussyy. Jos emme pysty ratkaisemaan valitustasi tai auttamaan sinua enää, käsittelemme palautuksen saatuaan ostetut tavarat ajoissa. Avaamattomat tavarat palautetaan kokonaisuudessaan. Palautukset käsitellään nopeasti ja maksu suoritetaan samalla menetelmällä, jonka maksit. Kaikki palautukset tehdään stopsafeschools.com.

Linkkejä muille sivuille

stopsafeschools.com voi ajoittain tarjota verkkosivustollaan linkkejä muille verkkosivustoille, mainoksia ja kyseisillä verkkosivustoilla olevia tietoja avuksesi. Tämä ei välttämättä tarkoita sponsorointia, hyväksyntää tai hyväksyntää tai järjestelyä keskenään stopsafeschools.com ja näiden verkkosivustojen omistajat. stopsafeschools.com ei vastaa mistään linkitettyjen verkkosivustojen sisällöstä.

stopsafeschools.comVerkkosivustolla voi olla tietoja tai ilmoituksia, joita kolmannet osapuolet tarjoavat stopsafeschools.comei vastaa mistään tiedoista tai neuvoista, jotka kolmannet osapuolet ovat suoraan antaneet sinulle. Annamme vain ”suosituksen” emmekä anna neuvoja, emmekä ole vastuussa mistään asiaan liittyvistä neuvoista.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Lain sallimassa laajuudessa stopsafeschools.com kieltää ehdottomasti kaikki takuut, ilmaistuja tai implisiittisiä, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, implisiittiset takuut kaupallisuudesta ja soveltuvuudesta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen. stopsafeschools.com ei anna takuuta siitä, että asiakirjoissa, tavaroissa tai palveluissa ei ole virheitä tai että viat korjataan tai että verkkosivustollamme tai sen palvelimella ei ole viruksia tai muita haitallisia komponentteja.

Vaikka pyrimme jatkuvasti olemaan tarkimpia, luotettavia ja ajantasaisimpia tietoja verkkosivuillamme, emme takaa emmekä takaa minkään asiakirjan, tuotteen, palvelun käyttöä tai käytön tulosta, linkkiä tai verkkosivustolla olevia tietoja tai niiden oikeellisuutta, sopivuutta, tarkkuutta, luotettavuutta tai muuta.

Se on yksin vastuusi eikä vastuu stopsafeschools.com vastaamaan kaikista huolto-, korjaus- tai korjauskustannuksista. Valtion tai alueesi voimassa oleva laki ei välttämättä salli näitä poissulkemisia, erityisesti joidenkin implisiittisten takuiden poissulkemista. Jotkut yllä olevista eivät välttämättä koske sinua, mutta sinun on varmistettava, että olet tietoinen kaikista riskeistä, joita voit ottaa käyttämällä tätä verkkosivustoa tai sen kautta tarjottavia tuotteita tai palveluita. Sinun vastuullasi on tehdä niin.

YKSITYISYYS

At stopsafeschools.com, olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi. Käytämme sinusta keräämiämme tietoja maksimoidaksemme sinulle tarjoamiamme palvelut. Kunnioitamme antamiesi tietojen yksityisyyttä ja luottamuksellisuutta ja noudatamme Australian tietosuojaperiaatteita. Lue erillinen tietosuojakäytäntömme huolellisesti.

Voit muuttaa tietosi milloin tahansa ilmoittamalla meille kirjallisesti sähköpostitse. Kaikki asiakkailtamme saamat tiedot on suojattu turvallisilla palvelimillamme. stopsafeschools.comSuojattu palvelinohjelmisto salaa kaikki asiakastiedot ennen niiden lähettämistä meille. Lisäksi kaikki kerätyt asiakastiedot on suojattu luvattomalta käytöltä tai käytöltä. Me emme tallenna luottokorttitietoja palvelimillemme.

KOLMANNET OSAPUOLET

Emme myy emmekä myy tai myy henkilökohtaisia ​​tai asiakastietoja. Saatamme kuitenkin käyttää yleisessä merkityksessä viittauksetta nimeesi, tietoihisi markkinointitilastojen luomiseen, käyttäjien tarpeiden tunnistamiseen ja asiakkaiden tarpeiden tyydyttämiseen yleensä. Lisäksi voimme käyttää antamiasi tietoja verkkosivustomme ja palveluidemme parantamiseen, muttei mihinkään muuhun käyttöön.

TIETOJEN ILMOITTAMINEN

stopsafeschools.com voidaan tietyissä tilanteissa vaatia paljastamaan tietoja vilpittömässä mielessä ja missä stopsafeschools.comon velvollinen tekemään niin seuraavissa olosuhteissa: lailla tai millä tahansa tuomioistuimella; valvoa minkä tahansa asiakassopimuksemme ehtoja; tai suojelemaan asiakkaidemme tai kolmansien osapuolten oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta.

KILPAILIJOIDEN POISTAMINEN

Jos yrität luoda samanlaisia ​​asiakirjoja, tavaroita tai palveluita tarjotaksille niitä maksua vastaan ​​käyttäjille, olivatpa ne sitten liike- tai kotikäyttäjiä, olet kilpailija stopsafeschools.com. stopsafeschools.com sulkee nimenomaisesti pois ja ei salli sinun käyttää verkkosivustoamme tai päästä siihen, ladata asiakirjoja tai tietoja verkkosivustolta tai hankkia sellaisia ​​asiakirjoja tai tietoja kolmannen osapuolen kautta. Jos rikkot tätä termiä, niin stopsafeschools.com pidämme sinua täysin vastuussa mahdollisista menetyksistämme ja pidämme sinua edelleen vastuussa kaikista voitoista, joita voit saada tällaisesta luvattomasta ja väärinkäytöstä. stopsafeschools.com pidättää oikeuden sulkea pois ja estää henkilöitä pääsemästä verkkosivuillemme, palveluihimme tai tietoihimme oman harkintansa mukaan.

Tekijänoikeus, tavaramerkki ja käyttörajoitukset

Tämä verkkosivusto sisältää materiaalia, joka on meille omistamaa tai lisensoitua. Tämä materiaali sisältää, mutta ei rajoittuen, suunnittelun, ulkoasun, ulkonäön, ulkonäön, tavaramerkit ja grafiikat. Sinulla ei ole oikeutta jäljentää verkkosivustolla olevia asiakirjoja, tietoja tai materiaaleja myyntitarkoituksiin tai kolmansien osapuolten käyttöön. Erityisesti sinulla ei ole oikeutta julkaista, lähettää, lähettää sähköisesti tai muuten levittää tai jakaa mitään materiaalia, asiakirjoja tai tuotteita, jotka ovat mahdollisesti ladattavissa tällä sivustolla.

stopsafeschools.com pidättää nimenomaisesti kaikki tekijänoikeudet ja tavaramerkit kaikilla verkkosivustomme dokumenteilla, tiedoilla ja materiaaleilla, ja pidätämme oikeuden ryhtyä toimiin sinua vastaan, jos rikkot näitä ehtoja.

Kaikkien osien tai niiden sisällön levittäminen tai jäljentäminen missä tahansa muodossa on kielletty, lukuun ottamatta seuraavia: voit tulostaa tai ladata paikalliselle kiintolevylle otteita vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön; ja voit kopioida sisällön yksittäisille kolmansille osapuolille heidän henkilökohtaiseen käyttöön, mutta vain jos tunnustat verkkosivuston aineiston lähteeksi.

Et saa, lukuun ottamatta nimenomaista kirjallista lupaa, levittää tai kaupallisesti hyödyntää sisältöä. Sitä ei myöskään voi lähettää tai tallentaa mihinkään muuhun verkkosivustoon tai muuhun sähköiseen hakujärjestelmään.

TYÖSOPIMUS

Nämä ehdot edustavat koko sopimusta sinun ja stopsafeschools.com käyttämisestäsi ja pääsystäsi stopsafeschools.comverkkosivustolta ja siitä, miten käytät sitä, ja pääsyä siihen liittyviin asiakirjoihin ja tietoihin. Mitään muuta termiä ei sisällytetä tähän sopimukseen paitsi jos se vaaditaan sisällyttämään mihin tahansa Kansainyhteisön tai minkään valtion tai alueen lainsäädäntöön. Kaikki implisiittiset ehdot, lukuun ottamatta niitä, jotka johtuvat laista, ja joita ei voida nimenomaisesti sulkea pois, suljetaan nimenomaisesti pois.

RATKUMATTOMIEN EHTOJEN POISTAMINEN

Jos jokin yllä oleva lauseke tai ehto olisi minkä tahansa sovellettavan lain mukaan laiton, pätemätön tai täytäntöönpanokelvoton missä tahansa valtiossa tai alueella, tällaista lauseketta ei sovelleta kyseisessä valtiossa tai alueella, ja sen katsotaan koskaan sisältyneen näihin ehtoihin kyseinen osavaltio tai alue. Tällainen lauseke, jos se on laillinen ja täytäntöönpanokelpoinen missä tahansa muussa valtiossa tai alueella, on edelleen täysin täytäntöönpanokelpoinen ja osa tätä sopimusta kyseisissä muissa valtioissa ja alueilla. Minkä tahansa tämän kappaleen mukaisen termin katsotaan sulkeneen pois, ei vaikuta tai muuta näiden ehtojen muiden ehtojen täydellistä täytäntöönpanokelpoisuutta ja rakennetta.

TOIMIVALTA

Tätä sopimusta ja tätä verkkosivustoa säätelevät VICTORIA ja Australia. Jos sinun ja stopsafeschools.com mikä johtaa oikeudenkäynteihin, sinun on annettava alaisten tuomioistuinten toimivaltaan VICTORIA.